Mit cselekedjek? Nagyon kivagyok bukva! Terhes vagyok! 3éve van párom és 3hete kb lefeküdtem egy sráccal vagyis megcsaltam a páromat! Fogamzásgátlót szedek amugy és igy nem értem a dolgot! Mit tegyek most? 18éves vagyok!
úgy kell Neked!
A továbbiakat minden rosszindulattól mentesen,normálisan kérdezem,illetve írom: Miért csaltad meg a párod?
Amúgy a fogamzásgátlók nem 100% ig biztonságosak. Pechedre,pont a közzé a pár (1-3)% közzé tartozol.
Tényleg, miért nem akarod megtartani: félsz,hogy nem a párodé,vagy tanulsz,nincs jövedelmed?
És egy utolsó kérdés: miért kérdezed,hogy mit tegyél most,ha tudod,hogy elveteted?
Nem tudom,ki hogy van vele,de nekem nem lenne szívem! Én is estem már teherbe úgy,hogy nem terveztük,de nem vetettem el-sajnos elment magától.:(
El kell menni egy nőgyógyászhoz és ő majd elmondja az ilyenkor szükséges lépéseket.
Betöltötted már a 18-at? Mert ha nem akkor a szüleid hozzájárulása is kell hozzá, azt hiszem mivel még kiskorúnak számítasz.
13.56-os válaszolónak: nagyon sajnálom hogy a döntésed ellenére elment a picike :(
Én is totálisan abortusz-ellenes vagyok egyébként, de ahogyan a kérdező lányzó kommentjeit olvasom (meg eleve a fogantatás körülményeit) még ő maga is iszonyatosan gyerek ahhoz hogy anyuka legyen..... :((
a 13:56-os vagyok
Elmész a nőgyógyászhoz,az tovább küld vérvételre,onnan egy megbeszélt időpont alapján irány a kórház-a vérvétel eredményével,ott "elveszik " a "babát",majd még az nap haza is mehetsz. Aki érintettek lennének a dologban(párod,szüleid,ismerősök) azoknak füllenthetsz valamit,hogy miért voltál nőgyógyásznál,vérvételen, kórházban.
Nem tudom rossz döntés volt az a megcsalás!
Azért nem tartom meg nehogy más nyakára!Meg párom miatt lehet nem az ővé!
1hónap mulva leszek 18!Amugy ha tehetném én is megtartanám de tanulok még nincs jövedelmem sem!
13:56-os vagyok,és én is teljes mértékben,ELLENZEM AZ ABORTUSZT!!! A párommal megbeszéltük,ha kiderülne,hogy valami baja -down szindrómás vagy más,testi baj kenne,akkor sem vetetnénk el!
16:58-as,köszönöm-nem tudom hogy fogalmazzam meg-ha akkor nem megy el a baba,akkor most nem tologatnám a 2. kislányunkat:) ez most jó,vagy rosz?
Ha még van egy hónapod akkormég kell szüleid beleegyezése az abortuszhoz.
Elmondtad már valakinek, vagy tervezed elmondani?
Egyébként tegyük fel ha kiderülne hogy párodé (apasági vizsgálatot lehet csináltatni terhesség alatt) és szüleid is melléd állnának mint háttér segítség, akkor megtartnád?
Igen elmondtam a legjobb barátnőmnek!
Ha lehetne olyat akkor igen!!
Megint a 13:58-as vagyok:
Ha tanulsz,úgy érthető,miért nem akarod.
A párodé vagy nem a párodé dologhoz csak annyit fűznék hozzá,hogy nem kell azt a párodnak tudnia,hogy nem vagy biztos abban,hogy nem az ővé a baba.
A párod hogy áll a baba témához? Szeretne??
A párod hány éves-neki sincs jövedelme? Ha legalább neki van,akkor az elég,hogy ne vetesd el a bébit!
Ha a suliból még sok van,vagy ez az utolsó éved,de szeretnél még tovább tanulni,a baba mellett az is megoldható, amíg elég nagy nem lesz,hogy bölcsibe,vagy a szülőkhöz add,addig halaszthatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!