Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit cselekedjek? Nagyon...

Mit cselekedjek? Nagyon kivagyok bukva! Terhes vagyok! 3éve van párom és 3hete kb lefeküdtem egy sráccal vagyis megcsaltam a páromat! Fogamzásgátlót szedek amugy és igy nem értem a dolgot! Mit tegyek most? 18éves vagyok!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 13:36
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
91%
Bocs!-a 13:56-os voltam!!!
2010. ápr. 14. 14:16
 22/50 anonim ***** válasza:
94%

A tanulás abszolút megoldható a baba melett, de azzal én nem értek egyet hogy úgy tartsd meg hogy a párod nem tudja hogy esetleg nem az övé....hazugságban egy életen át....ez már rossz.

A szüleidnek mindenképp el kell mondanod, az abortusz miatt.

2010. ápr. 14. 14:17
 23/50 anonim ***** válasza:
94%
Talán szülei tudnak majd tanáccsal szolgálni, és könnyebb lesz döntened. Ha esetleg ők úgy látják tudnának segíteni és azt javasolák beszélj a pároddal akkor akár még elsülhet úgyis hogy bár maguk a beszélgetések nem lesznek könnyűek, de tán minden jól alakul, szüleid segítenének ha megtartanád, párod pedig ha esetleg kiderülne egy apasági során hogy az övé (és megbocsájtaná a megcsalást)...
2010. ápr. 14. 14:19
 24/50 A kérdező kommentje:
22éves dolgozik!beszéltük ha becsuszna maradna!!de igy hazugság lenne!Meg ez kételyes vagy az ővé vagy nem!
2010. ápr. 14. 14:26
 25/50 anonim ***** válasza:
52%
ha 3 hete feküdtél le mással, akkor BIZTOS, hogy a párodtól vagy terhes.
2010. ápr. 14. 14:27
 26/50 A kérdező kommentje:
De ezt honnan gondolod kedves utolsó?
2010. ápr. 14. 14:37
 27/50 anonim ***** válasza:

Igazából, ha 3 hete történt a dolog, akkor nagy esélyed van, hogy nem a párodé a baba, mivel 10 napja késik, az eset 3 hete történt, így pont peteérés környékén történt a dolog. De mivel te gyógyszert szedsz, ez egyáltalán nem biztos, mert ha éppen később vettél be egy szemet, vagy antibiotikumot szedtél, akkor a peteérés máris kiszámíthatatlan lesz, hiszen ebben az esetben a várokozó pete bármikor megérhet ha a rendszerben valami hiba történik (akár ha 1 napi gyógyszered nem fejtette ki a hatását).

Nem ismerlek téged és a helyzetet se amiért megcsaltad a párod, de véleményem szerint, el kell neki mondanod, hogy mit tettél, és ezután majd együtt mérlegelitek a helyzetet, és persze a legfontosabb, hogy beszélj anyukáddal MIELÖBB.

2010. ápr. 14. 14:51
 28/50 anonim ***** válasza:
94%

Hát hogy nem gondolkoztam!!!!

13:56-os vayok!

Az utolsónak igaza van!!

Ezt ki lehet számolni: Amikor meg kellett volna jönnie,kivonsz 2 hetet,akkor volt peteérésed!

Ha akkor + - 2-3 nap csak a pároddal voltál,úgy nem hazudnál senkinek!!!!

Vagy,ha nem akarsz számolni: kalkulátor! A www.kismama.hu-n van terhesség kalkulátor,beírod az utolsó mensid,aztán számol,megmutatja,mikor foganhatott a baba,és hogy most hány hetes vagy!

-2 gyerek után igazán gondolkozhatnék én is!!

:)))))

2010. ápr. 14. 14:56
 29/50 anonim ***** válasza:
81%
A peteérés számolgatásokkal az a baj, hogy egyáltalán nem biztos hogy mindenkinek ugyanakkor van, minden hónapban...sok nőnek nem középidőben van peteérése, hanem előtte/utána, stb..... van ismerős aki menstruáció után közvetlenül esett teherbe és olyan is aki előtte, sőőőtt..közben! Tehát ha ki is számolod valami kalkulátorral, az sem fog tuti megoldást adni, jó lehet hogy megnyugtat kicsit, de a kétely örökre ott maradna...
2010. ápr. 14. 14:59
 30/50 anonim ***** válasza:
Épp ezt írtam én is, hogy egyáltalán nem biztos, hogy középidős peteérése volt, mert a gyógyszer elvileg ezt meggátolja. Ezért kedves kérdező gondolkozz vissza, hogy mikor történt pontosan a megcsalás és, hogy pontosan szedted-e akkoriban a gyógyszert.
2010. ápr. 14. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!