Mit cselekedjek? Nagyon kivagyok bukva! Terhes vagyok! 3éve van párom és 3hete kb lefeküdtem egy sráccal vagyis megcsaltam a páromat! Fogamzásgátlót szedek amugy és igy nem értem a dolgot! Mit tegyek most? 18éves vagyok!
A tanulás abszolút megoldható a baba melett, de azzal én nem értek egyet hogy úgy tartsd meg hogy a párod nem tudja hogy esetleg nem az övé....hazugságban egy életen át....ez már rossz.
A szüleidnek mindenképp el kell mondanod, az abortusz miatt.
Igazából, ha 3 hete történt a dolog, akkor nagy esélyed van, hogy nem a párodé a baba, mivel 10 napja késik, az eset 3 hete történt, így pont peteérés környékén történt a dolog. De mivel te gyógyszert szedsz, ez egyáltalán nem biztos, mert ha éppen később vettél be egy szemet, vagy antibiotikumot szedtél, akkor a peteérés máris kiszámíthatatlan lesz, hiszen ebben az esetben a várokozó pete bármikor megérhet ha a rendszerben valami hiba történik (akár ha 1 napi gyógyszered nem fejtette ki a hatását).
Nem ismerlek téged és a helyzetet se amiért megcsaltad a párod, de véleményem szerint, el kell neki mondanod, hogy mit tettél, és ezután majd együtt mérlegelitek a helyzetet, és persze a legfontosabb, hogy beszélj anyukáddal MIELÖBB.
Hát hogy nem gondolkoztam!!!!
13:56-os vayok!
Az utolsónak igaza van!!
Ezt ki lehet számolni: Amikor meg kellett volna jönnie,kivonsz 2 hetet,akkor volt peteérésed!
Ha akkor + - 2-3 nap csak a pároddal voltál,úgy nem hazudnál senkinek!!!!
Vagy,ha nem akarsz számolni: kalkulátor! A www.kismama.hu-n van terhesség kalkulátor,beírod az utolsó mensid,aztán számol,megmutatja,mikor foganhatott a baba,és hogy most hány hetes vagy!
-2 gyerek után igazán gondolkozhatnék én is!!
:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!