Mit cselekedjek? Nagyon kivagyok bukva! Terhes vagyok! 3éve van párom és 3hete kb lefeküdtem egy sráccal vagyis megcsaltam a páromat! Fogamzásgátlót szedek amugy és igy nem értem a dolgot! Mit tegyek most? 18éves vagyok!
Március 25én történt az a bizonyos ballépés!
és mindig rendszeresen veszem be a gyógyszer
Garatulálok az "idiótázó" .......-nak! Néztél már tükörbe mondjuk bármikor?!
Nem kellene másnak beszólogatni,pláne,hogy meg sem érdemli! Vagy Te tökéletes vagy?-álmodik a nyomor,mi?
Attól,hogy Te a Joshiba vágysz,meg a Mónikába,amit mellékesen már nem forgatnak,nem jelenti mást,hogy másnak-jelen esetben a kérdezónek is olyan alig mérhető IQ szintje van,mint Neked! Gratula,szép fialás vagy te is!!
A 13:56-os voltam!
Hát sanszos, hogy nem a párodé...
Tényleg elvetetném én is. A korod miatt főleg, el se tudod tartani magadat. A kétséges apa miatt meg pláne.
Jobb, ha a párodat ki tudod hagni belőle, ne tudjon róla.
Mondd el szüleidnek mihamarabb....biztos nem fogják megrázni a kezed hogy gratuláljanak (és nem a baba becsúszása miatt nem, hanem mert nem a párodtól van...ha a párodtól lenne, talán megértőbbek lennének) de mivel a SZÜLEID melletted fognak állni és hidd el, együtt könnyebb lesz döntést hozni, majd meglátod!
Vegyél egy nagy levegőt és mondd el nekik. Utána talán tisztábban fogsz látni.
Elfogom mondani és meglássuk mi lesz a megfelelő út!
De most a baj hogy üzleti úton vannakés 1 hét múlva térnek haza!Addig átgondolom mit mondjak de ez olyan rossz lesz őket letámadni ezzel a dologgal!
Így van, nőgyógyászhoz mindenképp menj el, mert akkor már jobban képben leszel, és tudod hogy mit mondj a szüleidnek.
Kérd meg a barátnpdet hogy menjen el veled, akinek elmondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!