Lehet elfogok vetelni?
Figyelt kérdés
Voltam nődokinál....igen terhes vagyok kb 2,5 harom hetes lehetek megnezett ultrahangon de rettentoen kicsi a baba...... Azt mondta ket het mulva menjek vissza...Mert ha elvetelek muteni kell... 3 centi atmeroju a baba...2016. jún. 30. 16:41
11/16 A kérdező kommentje:
Tesztelte igen..de orvos mondta h 2 v 3 hetes terhesség lehetek kb annyira saccolta....
2016. jún. 30. 19:57
12/16 anonim válasza:
Mikor dokinál mentem 4 db pozitív teszt után a doki 5 hetes terhességet állapított meg akkor még csak petezsákot látott babát nem és nekem a petezsák volt 6,3 mm nem ezt értetted félre? 22 N 12 hkm
13/16 anonim válasza:
Ha maj.29.-en volt a mensid utolso napja,akkor az elso napja olyan 23-25.-re teheto,vagyis most 5hetes terhesnek kell lenned,viszont ez nem esik egybe a "baba" meretevel,ugyanis ilyenkor meg csak egy gyuruszeru kepet ado holyag lathato,ami kizart,hogy 3cm atmeroju legyen! 9-10.het korulre eri el a baba a 3cm-t! De a mensidbol kiindulva kizart,hogy annyi legyel! Itt valami nem stimmel!
15/16 anonim válasza:
Ááá.... Te vagy akinek mar elso pillanattol magzat vizet latott az orvos. Nem itt kellene ulnod hanem az iskolaban biologia oran. Talan eloszor tanulj utana kerdezz. De ha megtanulod nem kell kerdezoskodnod. Megjelentek a nyari szunet van es unatkozom kategoriaju kislanyok....
16/16 anonim válasza:
jajajj, senkinek nem esik le?? elkezdődött a nyári szünet.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!