Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet elfogok vetelni?

Lehet elfogok vetelni?

Figyelt kérdés
Voltam nődokinál....igen terhes vagyok kb 2,5 harom hetes lehetek megnezett ultrahangon de rettentoen kicsi a baba...... Azt mondta ket het mulva menjek vissza...Mert ha elvetelek muteni kell... 3 centi atmeroju a baba...
2016. jún. 30. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek egymásnak ellentmondó információk.

2,5-3 hetes terhesség?

Ezt hogy értsük?

A babának meg nincs "átmérője".

Szóval pontosíts, mert ez így nem értelmezhető, vagy menj vissza két hét múlva az orvoshoz...

2016. jún. 30. 16:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
3 hetes babát még nem is lehet látni! Nem lehet, hogy nem is értetted mit mondott az orvos? Mikor volt az utolsó havid?
2016. jún. 30. 16:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
3cm az kb. 9 hetesen szokott lenni.
2016. jún. 30. 16:49
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Látom, iskolaszünet van. A babákat nem átmérőben mérik, és főleg nem centiben (ebben a korban). 2,5-3 hetes terhességet pedig sem a teszt sem a doki nem mutat ki, kb. ekkor történhet meg még csak a beágyazódás.
2016. jún. 30. 16:49
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Oké, szóval:

- nőgyógyászhoz általában az 5. hét után mész, az elmaradt menstruációd után. 2,5-3 hetesen még nem is tudod, hogy terhes vagy, mivel ekörül történik a beágyazódás.

- gondolom nem átmérőre gondolt az orvos, hanem CRL-re, viszont azt mm-ben mérik. Ha 3 mm a baba, az nem kicsi, 5 hetesen ekkorának kell lennie. Ha pedig 30 mm, akkor legalább 9 hetes terhes vagy.

- lehet, hogy 2,5 hónapos terhes vagy? bár terhességet hétben számolunk, orvos sosem mond hónapot, de 2,5 hónap az ugye 10 hét lenne, amikor a babának 34-40 mm között kell lennie, lehet ez a helyzet, és ezért kicsi a 3 cm?

- mikor jött meg utoljára? az alapján meg tudnánk mondani, hogy a 3 cm kevés-e vagy nem.

- és attól még, hogy a baba csak 3 cm, miért vetélnél el? mondott ilyet az orvos?

2016. jún. 30. 16:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyan az a kettő!! Szorakoznak rajtunk! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2016. jún. 30. 17:01
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is ez a kérdés ugrott be, meg az, hogy nem lehet véletlen, hogy egyszerre két ostoba is feltett egyforma ostoba kérdést.
2016. jún. 30. 17:11
 8/16 A kérdező kommentje:
Majus 25en jott meg utoljara... Multhet szerdan kellet vna megjonnie... Majusban nem eltem szexualis eletet... Junius masodikan szexeltem fel ev utan eloszor es utoljara junius 12en szexeltem
2016. jún. 30. 17:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Majus 29en ert veget az utolso menstruaciom
2016. jún. 30. 17:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Teszteltél pozitívat? A terhességet az utolsó menstruáció első napjától kell számolni. Tehát ha terhes lennél, akkor most lennél a 6. hétben.

Ha tényleg nem kamu a kérdésed, akkor valamit félreértettél, mert semmi sem lehet még 3 cm. Gondolom a dokidtól kaptál valami papírt a vizsgálatról/UH-ról, mi van ráírva?

Egyébként ha már látja az embriót, az nagyon jó. Két hét múlva már szívhang is kell, hogy legyen.

2016. jún. 30. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!