Clostisok tapasztaltatok ilyent?
a clostinak elnyújtott hatása van, szerintem csak most előbb és erősebben érzed az ovut. ha ez számít valamit, én is az első 2x1-es clostis ciklus után lettem terhes :) drukkolok hogy sikerüljön neked is!
30hkm
Szia. Köszönöm a válaszod! :)
Azért lepődtem meg az ovus tüneteken, mert még szinte alig múlt el a vérzésem és már érzem őket. Ezért félek, hogy esetleg nem is peteérés, hanem ciszta az előző ciklusból...
Jövőhéten megyek dokihoz, ő majd már biztos látja hogy mi a helyzet! Szoríts nekem!!!! :))
Gratulálok a Babához!!!! :)
Én is most vagyok túl az első closty kúràn. Én tuszorepeszto szurit is kaptam. Hetvegere nem varom. Tapasztalatom az egészből hogy az injekcio utan par nappal vagy 3-4 napig mellbimbom érzékeny volt. Es persze ilyen kisebb szurkak de egyeb semmi. Igy nem tudom hogy remenykedjeke.
Tudom nem a kérdésedre valaszoltam de gondoltam leirom az en tapasztalatom. :)
Szia. Köszönöm hogy írtál 😊
Te mikorra nem várod? Drukkolok nagyon!!! 😊
Jövőhéten megyek dokihoz uh.ra, remélem csak jót mond majd 😊
Jajj de jó neked!! A hétvége már mindjárt itt van. Habár tudom hogy ilyenkor csigalassúsággal telnek a napok... 😩
Írj mindenképpen ha teszteltél!! Szorítok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!