Sos! Tapasztaltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
ma kellett volna megjönni,és tegnap este volt aktus a férjemmel,és azt hittem hogy megjött mert rozsaszín volt és sok a folyásom.csináltam tesztet mert azóta abszolult semmi jele hogy megjönne.és a teszt negatív lett.a ciklusaim 25 naposak,és soha nem késik,hajszál pontosan reggelre szokott megjönni.szerintetek ez a rózsaszin valami a szextől lehetett?régota probálkozunk a babával de nem jön össze.minden vizsgálatunk negatív.a hormon vérvételem is jó.lehetek még terhes csak a teszt még nem mutatja.?2016. jan. 6. 09:32
1/6 anonim válasza:
A legjobb tesztek is csak kb 2hetesen mutatnak.nem gondolom hogy a tegnapi aktustól nem jött meg...inkább a hónap közben történtek miatt 😉 Holnap reggel még próbálj tesztelni vagy ha kibírod holnap utánig akkor.Ha nem jön meg lehetsz terhes negatív teszt ellenére.
2/6 A kérdező kommentje:
de jó lenne.mi lennénk a legboldogabbak:(köszönöm a választ,kaptam egy kis reményt,pedig már tegnap este már zokogtam hogy már megint nem sikerült mert megjön,
2016. jan. 6. 09:54
3/6 anonim válasza:
mivel azt írod, hogy a hormonsorod rendben, így valószínűleg nem progeszteronprobléma, ennek ellenére ha pozi a teszt, menj dokihoz, hogy ajánlana-e mégis pótlást.
nekem volt az elején rózsaszínezés, progim rendben volt, az egyik zigóta felszívódott, csak egy maradt meg, ez okozta a rózsaszínezést.
a rózsaszínezés lehet a menzesz előjele is, akár előző nap, lehetséges, hogy csak késik egy napot. az mondjuk furcsa, hogy ma nem mutatta a teszt. milyennel teszteltél? milyen márka? 10 v. 25-ös volt?
a szextől is lehet, bár nem jó, ha ennyire felsérti a hüvelyfalad a dolog, reméljük, nem attól volt.
4/6 anonim válasza:
Nekem pont ilyen volt beágyazódáskor, kétszer is. :-)
Ha nem jön meg, tesztelj három nap múlva.
5/6 A kérdező kommentje:
egész nap nem volt semmi a tisztasági betéten és most kb fél órája szintén roszaszin folyást tapasztaltam,lehet ez a tegnapi aktus maradványa?a teszt 12,és 25 -ös érzékenységüvel csináltam tegnap.mind a kettő nega lett.nem értem mi ez mert elötte 1 nappal már erősen barnázok és hirtelen rengeteg vér most meg semmi barnázás.
2016. jan. 6. 17:39
6/6 A kérdező kommentje:
nem birtam ki és vettem digitális tesztet,és negativ lett.
2016. jan. 6. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!