Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti tapasztaltatok ilyet...

Ti tapasztaltatok ilyet peteérés alatt?

Figyelt kérdés
Tegnap is és ma is tojásfehérje folyásom van jobb oldali hasszúrkával,de most mikor elmentem pisilni egy nagyobb darab "takony" szerű valami volt a bugyimon meg a wc papiron.Egyébként 2 gyerkőcöm van de soha nem tapasztaltam ilyet,most probálkozunk a harmadik babával ez a második proba honap,tegnap este voltunk együtt akkor ma is probálkozzunk?
2014. szept. 8. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kétszer találkoztam ilyennel az elmúlt pár hónapban. Előtte sosem volt ilyen. Állítólag ez is a termékenységet jelzi, szóval hajrá!
2014. szept. 9. 06:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már többször is találkoztam ilyennel! Először én sem értettem, mi ez, de utánaolvastam, és bizony az ovuláció okozza. Hajrá, sok szencsét :)
2014. szept. 9. 06:46
 3/4 A kérdező kommentje:
De jó köszönöm az infot belehuzunk ezerrel!
2014. szept. 9. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Hajrá ;)
2014. szept. 11. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!