Babát szeretnék, ha a cickafarkfű és palástfűteát iszom segít?
Nekem bevált, én szerintem annak köszönhetem ,hogy terhes lettem, mert előtte nem jött össze, összevissza jött meg.
Én úgy ittam, hogy mikor elmúlt a menstruációm telejsen, akkor 14 napig cickafarkfű teát, de rendes szálasat, nem a filtereset, napi 3szor, utána meg a palástfűt, szintén ugyanígy. Ha nem nagy gond van akkor elvileg ez segít, mert valami hormon van bennük, de nem nagy adag, de lehet ennyi már elég is.
Köszönöm a tanácsokát.Én naponta 2t iszok a munkahelyen sajna csak filterest tudok inni.főzezek le otthon? V jó a filteres is?
?
Én a második vagyok aki ezeket itta.
A szálas a jó a filteres állítólag nem olyan jó, tudod ezek a filteres teák amúgy sem az igaziak, leeső maradványok a gépsorok mellett. Vagy ki tudja.
De szerintem ha a munkahelyeden egy filtereset iszol semmi baj nem lesz. otthon meg iszod a szálasat. Vagy lefőzöd otthon és beviszed üvegbe.
Tudod fémmel ne nyúlj bele, mert gyengíti a gyógynövény hatását, műanyag szűrővel szűrd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!