H is van ez? Tapasztaltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál közép idő után 1 nappal. 10mm nyálkahártyát látott és volt érett 18mm tüsző is. U.m. 10.06. a nemvárt 11.02. Nem jött meg. 5 napja késik a teszt negatív, voltam most orvosnál és ezt mondta. nyálkahártya 8mm érett tüsző nincs, nem tudja mitől nem jön meg, terhességet nem lát. Azt mondja, valószínűleg túl kevés a nyh mérete és ezért nem jön meg. Akkor most h is van ez? Valaki tapasztalat.... :/2015. nov. 6. 18:52
1/4 anonim válasza:
Hanyadikán volt a 18 mm-es tüsző?
2/4 A kérdező kommentje:
okt 21.
2015. nov. 6. 19:31
3/4 anonim válasza:
Ha október 21-én volt 18 mm-es, akkor kb. másnap vagy azutáni napon, azaz 22-23-án repedhetett meg. Eszerint még csak a 14-15. dpo-n vagy, nem csoda, ha UH-val nem nagyon látszik semmi. Ebből még lehet menzesz is, baba is.
Igazából így nem is 5 napja késik, hanem kb. tegnap vagy ma kellett volna megjönnie.
4/4 A kérdező kommentje:
Na végre! Köszönöm a választ! Ez nagyon egyszerű, és nagyszerű volt számomra :) Köszönöm szépen
2015. nov. 6. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!