Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megosztanátok mit tapasztaltat...

Megosztanátok mit tapasztaltatok ilyenkor? Van még remény?

Figyelt kérdés
Tegnap elkezdett feszülni a mellem,enyhén fájnak,és viszket is.Úgy mint menszi előtt szokott.Tudom,hogy a tünetek lehetnek megtévesztőek,de én már egyátalán nem merek reménykedni!Kb 1 hét van vég a nem várt napjáig! Van itt olyan akinek hasonlóan indult és végül lett egy pozi tesztje?Köszönöm a válaszokat előre is :)
2016. febr. 21. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez semmi... Nekem is voltak olyan ciklusaim amikor nemvárt előtt feltűnően érzékenyebb volt a mellem, mégsem volt baba. Aztán amikor összejött semmi különös nem volt nemvárt előtt, csak a teszt lett erős pozitív 1 napos késésnél.
2016. febr. 21. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Falnak megyek az ilyen ostoba nőktől. Már az első oldalon van 5 ilyen, akinek egy hete van még a nemvártig és már itt tobzódik és keresgéli magán a tüneteket.
2016. febr. 21. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nevetlek én sem ostobának!Nem kellett volna válaszolni ha nem tetszik valami!Te sem lennél más ha nem egy sikertelen hónap állna mögötted!Nem tudom minek itélkezel ha nem tudod,hogy mi van!Ez az oldal azért van hogy meg kérdezzük más tapasztalatát és nem azért hogy le ostabázzunk valakit!Szánalmas vagy!!!!!!!!!
2016. febr. 21. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez az oldal azért van, hogy választ kapj a kérdéseidre. Amikre nem tudod a választ. Te erre a kérdésre tudod a választ. A többivel meg keresd fel a pszichológusodat.
2016. febr. 21. 15:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindegy de ezt én veled befejeztem!Az az érdekes,hogy elég sok nőt küldenek itt orvoshoz meg neveznek ostobának csak azért mert kérdezett valamit!Lehet tovább lapozni és ne írogass ide hanem kezdj magaddal valamit vagy olvasgass egy másik szobát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. febr. 21. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor engem lehet lepontozni, de én 1 héttel a menses előtt szintén hasonló tüneteket észleltem magamon, pedig ez alig pár nappal az ovu után lehetett, mert az UH méretek alapján még későbbis fogant a baba. Szóval kérdező, van még remény, de az is biztos,hogy ha valaki nagyon akar babát, akkor érzékel mindent, még azt is, amitalán nics is.

13 hetes kismami

2016. febr. 21. 21:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ!Aranyos vagy nagyon!Remélem én is hogy végre összejön!.És gratulálok a kisbabához neked,kellemes baba várást kívánok!:)
2016. febr. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!