Megfog halni a remény? írjatok csajok?
Lehet kicsit hosszú lesz megpróbálom az egészet leírni érthetően
Febr.elején végig együtt voltunk és január végén is febr.10voltunk együtt utoljára 14én megjött a nemvárt igaz hogy kevés de megjött 3napig volt párnapra rá nagyon kevés barnázás volt most jelenleg semilyen(!)folyásom nincs
Nagyon erős hányiger tör rám,görcsölés ,az alvás nem megy este fáradákony vagyok aludni nemtudok hőm 37.5volt alam hőm 36.5
Van remény?tesztelni nem merek ..Félek a csalósától :(
Nem haragszom,tudom persze igazatok van,csak annyit csalódtam már h nem merek tesztelni
Ha vlaki szerint van remény mert van a történetben logika a terhességre akkor igen tesztelek,de ha szerintetek tuti nem terhesség akkor nem..
Értem!köszi azért aranyosak vagytok:)
Akkor majd a kövi hónap!
Nm bántottál meg,ellenkezőleg köszönöm szépen s válaszod!
Tudod már minent kipróbáltunk ,az együttlétet nem úgy fogjuk fel h muszáj hanem élvezzük ilyenbe gond nincs..szédülés hányinger lehet a jele?olvastam most itt egy lány kérdését vlmi olyasmit h nem tud enni a hányingertől,na nálam ugyan ez a helyzet de nem csak akkor mikor enni akarok hanem állandóan megállás nélkül émelygek is nagyon :(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!