Ki mióta próbálkozik? Miket próbáltatok már? Tudtok pozitívan gondolkodni? Vagy mindenki már totál elkeseredik?
sziasztok!
másfél éve próbálkozunk, az első év nagyon rossz volt. tudtam kezdettől hagy nálam, a hormonokkal baj van, nehéz volt feldolgozni. Az első műtét után elkezdtem élni. nem törődni semmivel. most a második műtétre készülök és nagyon bízom benne, hogy karácsonyra baba lesz a pocimban. Elevitet folsavat és Evitamint szedtem. akkor vagyunk együtt ha jól esik, de pé környékén min. kétnaponta és utána egy jó órát biztosan fekszem.
lelkileg a legnehezebb ezt feldolgozni és hiába nem görcsölünk rá, minden mensi egy csalódás!
kitartást mindenkinek és mielőbbi babásodást!
Sziasztok!
Nekünk, amint eldöntöttük, első próbálkozásra összejött az első Baba. Én voltam a világ legboldogabb embere, és nem tagadom, büszke voltam magamra, hogy na tessék, nincs ebben semmi nehéz. Aztán a boldogságom hamar végetért, mert a Babácskám a 6. héten önként és nyomtalanul távozott, olyan simán, mint ahogy jött:-((((
Ez 2008 októberében volt, akkor ki kellett hagyni 2 hónapot. Én hülye, BIZTOS voltam benne, hogy ha újra próbálkozhatunk, megint elsőre sikerülni fog ... Mondanom sem kell, hogy azóta sincs semmi, sőt, még csak a tesztelésig sem jutottam el soha, mert minden hónapban megjön már 1-2 nappal azelőtt, ahogy várnám. Hónapról-hónapra nehezebb, kipróbáltunk már mindent, még a Clostit is, mégsem jön a baba. Már kikészülök, és kikészitem a páromat is a ciklikus lelki "hullámzásommal", minden hónap ugyanúgy zajlik, remény, izgalom, önmagam hitegetése, majd a félreérthetetlen jelek, hogy megint nem sikerült, sirás, összeomlás, pár nap múlva pedig újra indul a remény, és minden elölről:-((( Egyre nehezebb, de nem adom fel, nagyon szeretnék Babát, nem is egyet. Csak az idő sem nekem dolgozik, már 33 éves leszek, ez is nyomaszt.
Pedig amióta az eszemet tudom, mindig arra vágytam, hogy kisbabám szülessen:-((((
Én is köszönöm mindenkinek a saját beszámolóját, nekem is reményt és erőt adtok a továbbiakhoz.
Mindenkinek kivánom, hogy teljesüljön a vágya!
4 napja :)))
És semmi más kívánságom nincs, csak hogy hamar sikerüljön (és persze egészséges legyen!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!