Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kb 1 hònapja èszre vettem,hogy bal oldalt a köldököm alatt egy kicsivel kis puha pukli tünt fel és miòta ezt èszre vettem nem tudok megnyugodni..elmentem a hàziorvosomhoz ,mert sokan azt mondtàk lehet,hogy sérvem van bàr én nem szoktam megeröltetni magam és nem fàj ott..az orvos megtapogatott ,de nem èrzett semmit..furcsàn is nézett ràm mintha csak kitalàltam volna..azèrt beutalt laborba (jùni 9.) és uh-ra (jùni 21.),hàtha tényleg van ott valami .1 hónapja ugyérzem nagyon fel vagyok puffadva és fàradékonyabb voltam pàr hétig,van olyan nap mikor òrànként eszem ès van ,hogy nagyon keveset ,mert nincs étvàgyam ès a puffadàstòl feszül a hasam.Èrzèkenyebb is vagyok. Eddig mindig 1-2 napos csùszàssal megjött rendesen és mindig 7 napig tartott..kivéve a mult hònapi menzesz amikor 7 napot késett,de ugyan ugy 7 napig tartott..ekkor kicsit vizesebb àllagu volt ès csak vér volt semmi màs.Ma kène megjönnie.Pàrommal màr 2 éve együtt vagyunk .Ő 23 én 20.Pharmatexet és megszakìtàsos mòdszert hasznàlunk màsfél éve.

2016. máj. 28. 16:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
bocsànat ,de annyi mindent irtam,hogy valahogy kifelejtettem..csinàltam tesztet ès negatìvak lettek
2016. máj. 28. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Akkor viszont csak tumor lehet.
2016. máj. 28. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező miért nem csinálsz egy tesztet? A pl ha 5 hetes terhes lennél akkor a doki már látná a petezsákot. Én 5 hetesen tudtam meg hogy babát várok most 8+1 hétnél járok
2016. máj. 28. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Ég szerelmére 58%-os ne diagnosztizálj már tumort a kérdezőnél, hagyd az orvosra hogy megállapítsa mi a gond. Ne hozd már rá a frászt.
2016. máj. 28. 20:41
 15/16 anonim ***** válasza:
A leírt tünetek símán utalhatnak emésztési/gasztroenterológiai problémára is. Kivizsgálás után kiderül. Mivel a mensid megjött és a szokásos ideig tartott, terhességi teszt negatív, én a terhesség gyanúját kizárnám.
2016. máj. 29. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha terhesseg lenne es attól nőlne akkor mar pozitivat tesztelnel..

Ez valami mas lesz vagy csak kinyomkodhatod a hasad

A terhes has nagyon lent kezd el előbb novogetni nem középről

2016. máj. 29. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!