Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kb 1 hònapja èszre vettem,hogy bal oldalt a köldököm alatt egy kicsivel kis puha pukli tünt fel és miòta ezt èszre vettem nem tudok megnyugodni..elmentem a hàziorvosomhoz ,mert sokan azt mondtàk lehet,hogy sérvem van bàr én nem szoktam megeröltetni magam és nem fàj ott..az orvos megtapogatott ,de nem èrzett semmit..furcsàn is nézett ràm mintha csak kitalàltam volna..azèrt beutalt laborba (jùni 9.) és uh-ra (jùni 21.),hàtha tényleg van ott valami .1 hónapja ugyérzem nagyon fel vagyok puffadva és fàradékonyabb voltam pàr hétig,van olyan nap mikor òrànként eszem ès van ,hogy nagyon keveset ,mert nincs étvàgyam ès a puffadàstòl feszül a hasam.Èrzèkenyebb is vagyok. Eddig mindig 1-2 napos csùszàssal megjött rendesen és mindig 7 napig tartott..kivéve a mult hònapi menzesz amikor 7 napot késett,de ugyan ugy 7 napig tartott..ekkor kicsit vizesebb àllagu volt ès csak vér volt semmi màs.Ma kène megjönnie.Pàrommal màr 2 éve együtt vagyunk .Ő 23 én 20.Pharmatexet és megszakìtàsos mòdszert hasznàlunk màsfél éve.

2016. máj. 28. 16:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

itt van pàr kép ..az első egy hònapja készült amikor elmentem dokihoz

1.

[link]

most sem történt vàltozàs:

[link]

[link]

2016. máj. 28. 16:40
 2/16 anonim válasza:
Hat nem gondolnám hogy ez terhesség.Szerintem teljesen mas problema nem vagyok orvos de a kivizsgalason kifog derülni minden.De ha csak Ennyi a tunet nem hiszem hogy terhesség.Hanyinger,hanyas,émelygés,nagyobb étvágy nincs?
2016. máj. 28. 16:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Uramatyám, elég bizarrak ezek a képek. Lóval nem háltál mostanában véletlenül?
2016. máj. 28. 16:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább tumorgyanús
2016. máj. 28. 16:46
 5/16 A kérdező kommentje:
nagyon erős fejfàjàsom volt egy hètig és azzal szédülés ,de semmi hànyinger...lòval...persze :')
2016. máj. 28. 16:48
 6/16 A kérdező kommentje:
azt mondta az orvos azonnal nem fog teljesen kivizsgàlni ,mert semmit nem tapintott ki..baromira frusztràlo ,hogy csak 1 honap mulva tudom meg ,hogy mi van
2016. máj. 28. 16:51
 7/16 A kérdező kommentje:
keveset szoktam inni ,de kb òrànkènt jàrok pisilni .
2016. máj. 28. 16:59
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
Es miert nem csinaltal eddig tesztet???? Tok egyertelmu a kepek meg a vedekezesi mod alapjan hogy az vagy.
2016. máj. 28. 17:11
 9/16 anonim válasza:
Hát igen, egy teszt nem is értem miért nem jutott eszébe se a dokinak, se neked. Azzal kezdeném. Aztán gyorsan elhúznék egy magánrendelésre, legalább uh-ra. Sajnos ez így megy, még jó, hogy nem három hónapra kaptál időpontot.
2016. máj. 28. 17:20
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagyok orvos , de én is furcsán nézek rád , a képek alapján még én se tartalak terhesnek, az a szegény orvos meg nem véletlenül járt pár évig orvosira ...

De józan paraszti ésszel gondolkozva is célszerübb egy tesztet venni mint itt hülyeségeket kérdezni

2016. máj. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!