Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szooval nagyjabol 2-3hete szedem a fogamzasgatlot es a baratom elment belem. Honnan tudom hogy terhes vagyok?
Ezt az egészet én nagyon nem értem. Minden nap van 782346873624 kérdés, hogy "terhes vagyok?"
Figyelj kedves Kérdező! Hidd el, hogy ezt a világon rajtad kívül senki, de senki nem tudja jobban, mint te. senki. Ha nem akarsz gyereket, védekezzetek legjobb tudásotok, lehetőségetek szerint és fogadjátok el azt, hogy 100 %nincs. Szép estét!
De miért engedted neki hogy beléd évezzen? Minden gyógyszerre rá van írva hogy az első hónapban kiegészitő védekezést kell használni tehát gumi nélkül sem szabadott volna nemhogy még beléd is menjen...
Ilyen felelőtlen buta emberek nem értem miért szednek fogamzásgátlót. ez nem cukorka. Tönkre is teheted vele a szervezeted meg a gyereked is ha netalán terhes vagy és ugy szedsz most fogamzásgátlót nagy a veszélye annak hogy valami betegséggel születik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!