Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spiral? 3 csaszarom volt,...

Spiral? 3 csaszarom volt, elkottetni nem szeretnem Magam, felek az esetleges valtozasoktol. Gyogyszert nem szedhetek. Az orvosom a spiralt ajanlotta de En oczkodom tole. Tobb babat viszon nem szeretnenk. Mirenat javasolt az orvosom.

Figyelt kérdés

Viszont a rakszurest is rosszul birom.nem birom ha ott matat az orvos.igy a spiral nem lesz nagyon fajdalmas?

Eleg erzekeny a szervezetem,felek,hogy nem fogom toleralni,megis csak egy idegen valami.

Nem tudom hogy dontsek :(

2016. máj. 22. 08:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :)

Ha spiral lesz mindenkepp a mirena,mert igy is verszegeny vagyok.most a 3.babaval a 36.heten is kaptam vert es a csaszar utan is.nem hianyzik meg ennel is erosebb verzes (10 napig tart,es ebbol 4-5 nap nagyon durva :( )

Hat kiprobaljuk.azert mondta az orvosom,hogy a rakszures rosszabb volt mint a felrakas lesz mert nagyon ragorcsoltem,feszitettem...na meg erzekeny vagyok odalent.pedig nem az elso rakszuresem csak akkor 7hettel a mutet utan meg plusszban tartottam tole.

Nagyon remelem,hogy bejon.

En is a konnyen teherbe eso tipus vagyok.a kis picurimat is kesobbre terveztuk,egyszer volt gumi nelkuli akcio a 10.napon,megszakitassal es hat osszejott.nagyon akart jonni :)

2016. máj. 23. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!