Szerintetek tényleg gáz, hogy 20 éves vagyok és már szeretnénk kisbabát?
Önmagában az kevés infó, hogy hány éves valaki.
A barátnőid meg azért mondják, amit mert, a többség ennyi idősen még nem a gyerektémára fókuszál. Ez nem jó vagy rossz, hanem mindenkinél máskor jön el az idő, hogy gyereket akarjon. Sőt, van akinél soha.
Viszont ha bármilyen döntésed miatt lenéznek, akkor a barát besorolást én átgondolnám a helyedben.
Ha meg tudtok élni, úgy érzitek biztos lábakon áll a kapcsolatotok, az életetek, akkor hajrá. Ti érzitek.
20 éves körül nekem is volt egy hosszabb időszakom, amikor erre vágytam, de racionális voltam, az eszemre hallgattam, és inkább csináltam az egyetemet. Lassan befejezem, a munkaviszony már megvan, és jöhet is a baba.
Különbség:
20 évesen - érettségi, nulla munkatapasztalat..ha lett is volna, az is minimálbér, GYES vagy nagyon kevés GYED
25 évesen - msc diploma, szakmai tapasztalat, havi nettó 320ezer, max GYED
Szerintem megérte várni.. 5 év azért, hogy rendezett és anyagilag sokkal biztosabb, nyugodtabb legyen az életem (életünk).
Nem gondolnám gáznak. Én is 20 éves vagyok mi most várjuk az első babánk. Tervezett volt. Ne foglalkozz másokkal.
24hkm
Szia, én 4hét mulva leszek 23. 7éve vagyok a párommal. Már engem is foglalkoztatott 20 évesen a családalapítás, de akkor úgy adta a sors hogy a párom külföldön dolgozott másfél évig, úgyhogy akkor elmaradt, meg akkor ő 22éves volt, és nem volt semmink.
Viszont most van egy nagyon támogató családunk (a párom szülei már unokáznának, az én családom most ment szét, de apukám kivetelével mindenki velünk van... persz azt nem monftuk nekik hogy na most unokáz szeretnénk, de már feljozták a témát és biztosak vagyumk benne hogy mit gondolnak)
És persze már mind a ketten szeretnénk.
És nem, nem gáz. Ne a barátnőid érzéseit kövesd.
Én vagyok az egyetlen a baráti körben( ebben 20-32 éves is van sőt 35is) aki így érez és belevág. Soha nem törödtem azzal hogy ők mit gondolnak erről.
Ja és arról nem is beszélve hogy van olyan ismerős aki állandóan lehurrogott hogy ilyen fiatalon blablabla.... annyi idős mint én negyed olyan hosszú kapcsolata sincs és most szül majd pár hónapon belül.
Az én tanácsom hogy ha tényleg megengedhezitek és bíztok egymásban akkor hajrá... DRUKKOLOK
#7 vagyok.
Nekem a ferjem kulfoldon dolgozott meg akkor igy tudom,hogy egyetlen egy alkalombol jott ossze a lanyunk! Most a masodik gyerkoc a 3.probalkozos honapban sikerult,de az elso egyetlen egy vedekezes mentes alkalombol,mert meg aznap ment is vissza a ferjem svajcba....
Szoval nem lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!