Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek tényleg gáz, hogy...

Szerintetek tényleg gáz, hogy 20 éves vagyok és már szeretnénk kisbabát?

Figyelt kérdés
Igazábol sose érdekelt más véleménye ezzel kapcsolatosan de a baráti köröm állandòan lenéz azért , hogy főiskola helyett babát akarunk a párommal. 4 éve vagyunk együtt. Szerencsés helyzetben vagyunk mert van háza a páromnak. Igaz nincs nagy keresetünk nem élne luxusba se a baba se mi az viszont biztos, hogy hatalmas szeretet venné körül. Már annyira lenéznek ezért, hogy tényleg kezdem magam rosszul érezni . A párom 22 éves ő is nagyon szeretne már, azt mondják elb*sznám az egész életem :( ..pedig ők velem egyidős lányok :( Bennem mindig is nagyon nagy vágy volt egy kisbaba iránt kislánykorom òta, mindig fiatal anyuka akartam lenni .( egyébként ebben a hònapban 4 éve előszőr védekezés nélkül voltunk együtt a pete érésem előtt 2 nappal )

2016. máj. 2. 20:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Páromnak van háza , nekem kocsi/jogsi , van egy okj gyorsatalpalòs végzettségem (bolti eladò). Ami tényleg hiányzik az a hosszù munka viszony :/
2016. máj. 3. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha te úgy érzed, hogy el tudod képzelni a következő évtizedeket, úgy, hogy nevelitek a gyereket és bolti eladóként dolgozol, akkor nincs ezzel semmi gond, nagyon kevés a fizetés, de nem kell akkor annyira nagy lábon élni, remélem azért a párod jobban keres, vagy fog keresni. Azért szerintem azt nézd át, hogy egy csecsemő ellátása mekkora költség, hogy az alapvető dolgok azért beleférjenek.
2016. máj. 3. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!