Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor most nincs peteérésem?...

Akkor most nincs peteérésem? (Hőgörbés, nagyon el vagyok keseredve)

Figyelt kérdés
6 hónapja nem sikerül a baba és ebben a hónapban elkezdtem ovutesztelni és hőmérőzni. Görbét nem tudok linkelni mert egy alkalmazásban vezetem, de ciklus első felében végig 36.5-36.6 volt. Aztán egyszer csak vasárnap pozitiv lett az ovuteszt!! Másnap, azaz hétfőn le is esett a hőm 36.3-ra, gondoltam szuper, "a nagykönyv szerint". Azóta viszont 2 nap telt el és tegnap 36.6 volt, ma 36.5, tehát annyi mint a ciklus első felében. Ez a második nap a feltételezett ovuláció után, létezik olyan hogy még nem emelkedett meg hanem majd 3. Nap fog?? Vagy akkor 100% hogy nem volt ovum?? Kérlek segitsen valaki aki ért hozzá. Van még remény?
2016. máj. 18. 06:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Azóta van még vérzés? A hő alapján akár ovu is lehetett.
2016. máj. 20. 09:49
 22/31 A kérdező kommentje:
Éppen most néztem a tampont amit kb 2 órája raktam be és most nem volt semmi (csak 1-2 extra halvány kis barna maszat de az szerintem csak a "maradék") meglátjuk jön-e még valami a nap folyamán.
2016. máj. 20. 10:02
 23/31 vera-nick válasza:
No miújság felétek? Nálam valószínű nem lesz már semmi ebben a hónapban, mert azóta újra csinált egy zuhanást a hőm, de ugyanúgy a közép szakaszba emelkedett csak vissza...és már a 37.napomon vagyok, tehát szerintem ez a ciklus felejtős...várom a következőt clostis rásegítéssel. Nálatok mi a helyzet? Elmúlt a vérzés/barnázás teljesen?
2016. máj. 22. 23:13
 24/31 A kérdező kommentje:
Szia! Igen elmúlt! Most nekem is kicsit leesett a hőm, eddig 37-37,2 volt, most meg tegnap és ma 36,8. Ez nem valami jó jel, hogy csökken bár a 36,8 még nem olyan rossz. Elvileg 7.dpo vagyok és jövő hétfőre/keddre nem várom de nem tudom hogy kibirom-e addig hogy ne teszteljek :D mondjuk szerencsére most nagy a pörgés a munkahelyemen, elvonja a figyelmem. Te nem tesztelsz egyet? Ki tudja, láttam már érdekes babás görbéket!
2016. máj. 23. 10:16
 25/31 anonim ***** válasza:
1-es vagyok.Ez a hőleesés érdekes mert nekem is esett a hőm 37,2-ről 37,0-re két napja.Én is a 7. dpo-n vagyok.
2016. máj. 23. 10:53
 26/31 A kérdező kommentje:
Én nem birom ki, csütörtökön (10.dpo) tesztelek!! Ti mikor fogtok? Majd megirjátok az eredményt?
2016. máj. 24. 08:01
 27/31 A kérdező kommentje:

Lányok ez az én kérdésem illetve tesztem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Csak most nagyon aggódok nem ikrek-e de amúgy baromira örülök!!

2016. máj. 26. 05:30
 28/31 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Gratulálok nektek, nagyon szép pozi teszt. Én is teszteltem reggel, igaz nekem vaterás van itthon, de az full negatív lett, szóval én még várakozó állásponton vagyok.
2016. máj. 26. 07:00
 29/31 A kérdező kommentje:
Nekem is one step volt!
2016. máj. 26. 07:47
 30/31 A kérdező kommentje:
De nagyon szurkolok neked!
2016. máj. 26. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!