Akkor most nincs peteérésem? (Hőgörbés, nagyon el
vagyok keseredve)
11/31 A kérdező kommentje:
Csak nekem az is fura ezzel a hőmérővel hogy ha 5 ször egymásután megmérem akkor 5ször mást mutat. Ma pl 3 perc leforgása alatt 5öt mértem és mind az 5 mást mutatott. a görbét úgy vezettem hogy mindig a legelső mérést irtam fel, csak kíváncsiságból mértem utána még párat és 36,5ből lett 36,8 is és nem hinném hogy 2 perc alatt ennyit nőhet a testhőm fekvés közben....
1-es vagyok
Én hüvelyben mérem digitálissal kb 5 percig.
Amikor szájban mértem nekem is mutatott fura dolgokat. Ha esetleg ez a ciklus nem sikerül, a következőt próbáld meg hüvelyben mérni és nem csipogásig hanem minimum 5 percig.
2016. máj. 18. 15:49
13/31 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy meg fogom próbálni ha most nem sikerül. Azért még irjatok :)
1-es vagyok.
Csak kíváncsiság kedvéért megmértem szájban és hüvelyben a hőt 0,6 több hüvelyben. Értéket nem írok mert az esti nem számít.
2016. máj. 18. 21:05
15/31 vera-nick válasza:
Az a gáz,hogy tényleg ilyen vackokat dobnak piacra...nekem is volt amit vissza is vittem úgy fél éve a gyógyszertárba,már a tesztelések alatt megbukott...ugyanigy ahogy te is írtad, épp hogy beraktuk hónalj alá,már csipogott is...és ahányszor mértük,mindig mást mutatott. Én pedig visszavittem már csakazért is,mert ennyi erővel hasraütök és megmondom mennyi a hőm...kb ennyit érnek. Aztán most az omron digit méröje bejött! Az úgy 2percig mér és ha mégegyszer méred ugyanazt mutatja. Lehet váltanék a helyedben,de próbáld ki,hogy ha tényleg bent van 5percet akkor is más eredményeket mér-e vagy ugy már jo lesz...?
2016. máj. 18. 23:16
16/31 A kérdező kommentje:
Ma reggeli mérés eredménye:
Digitális csipogásig 36,8
Digitális 5 percig 36,9
Higanyos 10 percig 36,9
:) :)
Csak most nem tudom mihez viszonyitsak, mert a ciklus első felében csak csipogásig mértem és úgy 36,3 és 36,6 közötti eredményeket produkáltam vele de lehet hogy az is ment volna feljebb ha még bent hagytam volna... ezt a hónapot már nem nagyon tudom akkor értékelni ugye? Mindegy mérem tovább és ha 36,9 körül marad az nem rossz jel, szerintem az alaphőnek sok lenne.
1-es vagyok
Szerintem ez a hónap így már nem igazán fog pontos értéket adni.
Nekem ilyen a havi görbém eddig :
[link]
persze nem jó helyre húzta be az ovut :)
2016. máj. 19. 07:21
18/31 A kérdező kommentje:
Hát neked teljesen egyértelmű. Nekem is elvileg hétfőn volt ugye az ovu, az volt az első negativ nap. Te mikor fogsz tesztet csinálni?
Szerintem jövő hétvégén 28-29 körül, mert ugye akkor elvileg már a 12-13 dpo-n leszek. Van itthon teszt, lehet próbálkozni :)
2016. máj. 19. 09:07
20/31 A kérdező kommentje:
Hát lányok nálam valami baj van :( tegnap este lefekvéd előtt elmentem pisilni és akkor láttam meg hogy tiszta vér a bugyim. Nem 1-2 csepp hanem egy nagy "szép" élénk vérfolt. Beraktam egy tampont éjszakára, reggel megnéztem, bocsi hogy undorítóskodok de én ilyet még nem láttam. A tampon tiszta barna maszat volt, és voltak benne ilyen hatalmas (kb 3-4 centi) barna "cafatok". Ma vagyok 4. Dpon. Beágyazódásnak korai, menzesznek korai, peteérésnek késő... szóval gáz van nálam. Ami még hab a tortán hogy reggel a hőm 37,2 volt.... :( bocsi a gusztustalan leírásért de ki kellett adnom magamból :(
Kapcsolódó kérdések: