Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok hasi uh-n a 8....

Mit gondoltok hasi uh-n a 8. héten mar lehet latni a babat?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam orvosnál nyolc hetes terhes lennek csak hasi uh-zot es azt mondta 100%-ban kizarhato a terhesség ha meg biztosabb szeretnek lenni akkor vegyek egy tesztet... Csinaltam negyet is , azok is negativak lettek. Szerintetek?

2016. ápr. 3. 13:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekem hüvelyi uh-n nézték az ötödik héten már volt szikhólyag, a hetedik héten szivhang is.
2016. ápr. 6. 07:03
 22/28 anonim ***** válasza:

Összefoglalva a kommentjeid alapján: negatívak a tesztek, a doki nem lát semmit az UH-n, menstruáltál is.

Miből gondolod, hogy terhes vagy?

2016. ápr. 6. 08:09
 23/28 A kérdező kommentje:
A rosszulletekbol es hogy mindig furán érzem magam, faj a mellem. Igaz kivanos egy percig nem voltam es enni is alaig eszek... Kb ketszer egy nap akkor is minimalisat de most valahogy ugy érzem folyamatosan hogy no a hasam... Bar anya azt mondta hogy hulyeseg én megis ugy latom
2016. ápr. 6. 08:48
 24/28 anonim ***** válasza:
8 hetesen amúgy se nőne a hasad... fejezd be ezt a marhaságot, pszichológus kell neked, nem nőgyógyász!!!
2016. ápr. 6. 09:23
 25/28 anonim ***** válasza:
8 hetesen már szívhangnak kell lennie, szóval ha nálad az UH-n nem volt semmi akkor nem vagy terhes. EZ biztos.
2016. ápr. 6. 09:53
 26/28 A kérdező kommentje:
Akkor tenyleg hulyeseg hogy hason csak a 12. het utan kimutatható?
2016. ápr. 6. 10:07
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2016. ápr. 6. 10:12
 28/28 anonim ***** válasza:

Ez milyen hülyeség már? Hasi UH-n és hüvelyi UH-n is látszódik a méh, tehát ha van ott baba, és 8 hetesen már nem is olyan kicsi, szívhang meg minden, akkor az biztos h látszódik.

Te nem vagy terhes.

2016. ápr. 6. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!