Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok hasi uh-n a 8....

Mit gondoltok hasi uh-n a 8. héten mar lehet latni a babat?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam orvosnál nyolc hetes terhes lennek csak hasi uh-zot es azt mondta 100%-ban kizarhato a terhesség ha meg biztosabb szeretnek lenni akkor vegyek egy tesztet... Csinaltam negyet is , azok is negativak lettek. Szerintetek?

2016. ápr. 3. 13:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos azt mondja, nem vagy terhes, a teszt negatív, meg is jött. NE haragudj, de neked még milyen bizonyítékra van szükséged ahhoz, hogy elhidd nem vagy terhes?
2016. ápr. 3. 13:56
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Ez teljesen felesleges kérdés... Doki megmondta, hogy tuti nem vagy terhes, teszt se mutatja (persze, hogy nem, ultrahangon sem volt semmi, pedig kéne lennie egy 2cm-es babának). Ne álltasd magad, nem vagy terhes.
2016. ápr. 3. 14:06
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

Jól Írod lennel 8hetes,de nem vagy. A tesztek negativok, a doki látna. En csodálkozom,hogy nem nevetett ki amúgy. Persze nem akarlak én sem megbántani, de el kell fogadni, hogy nem vagy terhes. Ne olvasgass olyan bardarsagokat, hogy ekkor meg akkor derült ki es terhes volt, meg hogy nem vettek eszre stb. Lasd be, hogy nem vagy terhes. 8hetesen mar szívhang kellene,hogy legyen. Egy doki eszre veszi a Holdról is ha baba van ekkor.

Én biztosan hcg vérvételt csináltattam volna nem pedig a teszteket sorban. És kétségbe vonni a dokit, nos ha Ennyire nem bízol benne, minek jársz hozzá? Keress olyat akinek hiszel a szakmai tudásának es akkor te sem maradsz kétségek közt. Hozzáteszem totál feleslegesen.

2016. ápr. 3. 16:04
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Az előző vagyok, most latom, hogy a vizsgálat óta meg is jött. Most tenyleg Ennyire ***** vagy???? Ne olvasgass semmit. Ha terhesnek erzed magad majd egy masik alkalommal, elmész egy hcg vérvételre kb 2200ft és nem kell olvasgatni, reménykedni feleslegesen. Ne stresszel ra. Ne keress tünetet.
2016. ápr. 3. 16:11
 15/28 A kérdező kommentje:
Akkor miert érzem megis terhesnek magam? Ebből amit irtok az jon le semmi esélye de mi van ha megis?
2016. ápr. 3. 17:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Nincs mégis.A teszt negatív,orvos nem lát semmit,ráadásul meg is jött...Semmi esélye a terhességnek.Gondolom,nagyon szeretnéd,és rágörcsölsz,ezért vannak "tüneteid"
2016. ápr. 3. 17:26
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

Ez már tényleg fáj! Bebeszeled magadnak Ennyi. Azokat amiket olvasol. Saját magadnak artasz. En azt mondanám rád,.de ne haragudj meg, hogy ez beteges. Amíg Ennyire stresszelsz szerintem esélyes sincs. Rámegy az életed es a végén a kapcsolatod is. Láttam már ilyet.

Kapd össze magad és ha terhes leszel a teszt mutatni fogja.

2016. ápr. 3. 18:13
 18/28 anonim ***** válasza:
*esélyed, elírtam...
2016. ápr. 3. 18:14
 19/28 anonim ***** válasza:
Jobban járnál, ha lekattannál a dologról, feleslegesen áltatod magad...
2016. ápr. 4. 09:35
 20/28 anonim ***** válasza:

én a helyedben pszichológushoz mennék..vagy pszichiáterhez..

amúgy nekem is első perctől(azaz a 6. héttől) hasi uh-t csináltak már 2 terhességemnél,pedig vékonynak sem vagyok éppen mondható és jól látszottak a magzatok..

2016. ápr. 5. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!