Mit gondoltok ha 19 hetessen megyek vissza Uh-ra már látni fogja doki a babám nemét? Egyszerü 2D ultrahanggal.
Figyelt kérdés
Terhesség2012. júl. 16. 07:18
2/5 anonim válasza:
Ha a baba meg akarja mutatni magát, akkor igen, látni fogja a doki. De vannak szégyenlős babucik. :) Nekünk 19 hetesen nagyon takargatta magát, úgyhogy csak tippelni tudott az orvos. Szóval nem tudunk semmi biztosat. :(
De végül is mindegy is, hogy milyen nemű, csak olyan jó lenne már célirányosan vásárolni neki.
3/5 anonim válasza:
HA megfelelően fekszik akkor igen.
Az Én fiam csak a 18hetes UH-n feküdt rendesen, meg is tudták egyből mondani, hogy kisfiú.
Aztán az összes többin takargatta magát.
Nemrég voltunk 4D-n, oda is 3x kellett visszamenni, hogy készülhessenek egyáltalán jó képek :)
Szóval igen, meg fogja tudni mondani, ha a picur is akarja :)
Sok boldogságot!
28hkm
4/5 anonim válasza:
Igen, már látható, de nem mindig sikerül megnézni, mert "szégyenlős" is lehet. Meg felénk külön kell szólni a dokiknak, hogy ugyan nézze már meg azt is, mert érdekelne. Nekem pl. amikor rákérdeztem a vizsgálat végén (!), hogy fiúnak vagy lánynak látta a babát, a doki kelletlenül, morngva visszakérdezett, hogy miért olyan fontos a neme? Miért nem elég nekünk az, hogy egészséges? Hebegtem meglepetésemben valamit, hogy hát az a legfontosabb persze, meg ugyanúgy örülök én fiúnak is, lánynak is, de kíváncsi vagyok, hogy jót érzek-e, stb. Persze a doki újra elkezdte nézegetni, úgy forditani a bébit, hogy látható legyen ott, de közben elmagyarázta, hogy őket ez rohadtul nem érdekli, nem hozza lázba. Ők mást vizsgálnak, más szemszögből nézik. Van, hogy látják, ha akarják, ha nem, de egyébként olyan mindegy nekik.
5/5 anonim válasza:
Én 19 hetes múltam, mikor mentem a genetikai UH-ra, akkor nem látta a doki a nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!