Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért tesztelek pozitív hcg-ket?

Miért tesztelek pozitív hcg-ket?

Figyelt kérdés

Pár napja írtam ki egy kérdést. Akkor közösen arra jutottunk,hogy az ovu miatt lesz pozi a hcg-m. De! Fura...

30.cn-on vagyok,már nem kellene ovumnak lennie. A múlthavi ciklusom 38 napos lett,pedig nem szokott hosszú lenni.

27.cn=pozitív(halvány) hcg de negatív LH

28.cn= pozitív lh délután

29.cn=reggel negatív de délután pozitív LH

30.cn= reggel pozitív LH

Ezt sem értem. Tegnap reggel még nem volt pozitív az LH tesztem,de ma reggel meg már igen.

Ovum biztosan nem volt pedig,mert a hőm nem ment fel. Tehát terhességet talán ki is lehet zárni. De akkor milyen hormon szórakozik velem?

A barátcserje kavart volna így be?

[link]

2016. ápr. 2. 08:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

A venusz cseppekről sok jót hallottam. Mennyibe kerül? Mennyi időre elég? Meddig kell szedni? :)

Ciklusodat nem borította fel?

2016. ápr. 4. 13:25
 52/61 anonim ***** válasza:
Progeszterongondnál nem csak 2 nappal előtte van barnázás, hanem 1-2 héttel, 2 nap még bőven a természees kategória, nem hormongond. Nekem volt progeszterongondom, ovu utántól barnáztam menzeszig és azt rendbe is tette 2-3 hónap alatt.
2016. ápr. 4. 13:59
 53/61 anonim ***** válasza:

Nem volt ideje felborítani, mert terhes lettem egyből! :)

de elvileg pont azért van, hogy rendbe tegye, nem hinném, hogy felborítaná...

Interneten 2500 ft körül mozog, plusz postaköltség, ami egy ezres szokott lenni...de ha gondolod, olcsóbban átadom az enyémet, hiszen elég sok megmaradt belőle, és én nem szedhetem már...írj privit, ha érdekel, ha meg nem érdekel, tekintsd tárgytalannak a felajánlásomat! :)

15 hkm

2016. ápr. 4. 14:21
 54/61 anonim ***** válasza:
ja, a többi kérdésre nem is válaszoltam...úgy tudom, hogy amúgy kb. egy hónapra elég...hogy meddig kell szedni azt nem tudom, én nem ciklus miatt, hanem teherbeesés miatt kezdtem el szedni, addig szedtem volna, amíg nem sikerül...de pikk pakk összejött vele, ciklus közepén kezdtem el szedni, nem is teljes adagokat, így megmaradt több, mint a 3/4-e...
2016. ápr. 4. 14:23
 55/61 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ha valaki még követi a kérdésem,vagy később még nézi,már a 11.dpon vagyok.
2016. ápr. 13. 09:33
 56/61 anonim ***** válasza:
És teszteltél is?
2016. ápr. 13. 10:41
 57/61 A kérdező kommentje:

Igen. Látszik rajta valami,de inkább csak szellemcsíknak gondolom. Szerintem nem is nagyon fényképezhető.

11-12 napos a luteálisom(elvileg mára nem várom),de mostmár megvárom a hetet a teszteléssel. De mindenképpen jelezni fogok hogy alakul a továbbiakban. Reggel leesett a hőm picit,2 tizedet. Ma már biztos nem,de holnap lehet hogy megjön.

2016. ápr. 13. 10:48
 58/61 anonim ***** válasza:
Rendben, várjuk majd a fejleményeket! :)
2016. ápr. 13. 11:07
 59/61 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjött ma! Köszönöm mindenki válaszát!
2016. ápr. 15. 12:02
 60/61 anonim ***** válasza:

Sajnálom kedves Kérdező!

aki az első oldalakon azt mondta, hogy nem volt ovud...

2016. ápr. 15. 17:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!