Miért tesztelek pozitív hcg-ket?
Pár napja írtam ki egy kérdést. Akkor közösen arra jutottunk,hogy az ovu miatt lesz pozi a hcg-m. De! Fura...
30.cn-on vagyok,már nem kellene ovumnak lennie. A múlthavi ciklusom 38 napos lett,pedig nem szokott hosszú lenni.
27.cn=pozitív(halvány) hcg de negatív LH
28.cn= pozitív lh délután
29.cn=reggel negatív de délután pozitív LH
30.cn= reggel pozitív LH
Ezt sem értem. Tegnap reggel még nem volt pozitív az LH tesztem,de ma reggel meg már igen.
Ovum biztosan nem volt pedig,mert a hőm nem ment fel. Tehát terhességet talán ki is lehet zárni. De akkor milyen hormon szórakozik velem?
A barátcserje kavart volna így be?
A hcg reagál lh-re.
Napidoktor.hu-ról másolok.
Álpozitív hcg pl akkor lehet ha: "Vesebetegség, egyes kóros immunrendszeri állapotok és a hCG-hez hasonló, luteinizáló hormon (LH) túltermelődése"
Szerintem mostmár ovum lesz. Csak nagyon kitolódott. Múlthónapban a 26.ciklusnapra esett. Nem tudom miért borult fel a menzeszem,majd a doki megmondja.
Igen utolsó,olvastam már többször a témában,hogy a magas LH pozitív hcg-t csinál. Több kérdést is láttam már ezzel kapcsban itt gyakon.
Szerencsére nem éltem magam bele,valahol sejtettem. A hőből kiindulva. Csak most meg majd azért nem jön össze a baba,mert nemigazán húztunk bele itt a végefelé.
De mindegy. Elvileg akkor van még 11-12 napom a nemvártig. Feltéve ha ezután is magasan marad a hőm. De szerintem igen.
Ne haragudj meg, hogy ezt írom, de egy kicsit túlspilázod az egészet. Tényleg nem bántásból írom. Higgadj le egy kicsit.
Szerintem szedj magnéziumot, vegyél egy digitális tesztet vagy fordítva és meglátod az eredményt.
Egyébként készítettem már én is hcg- t ovukor - baba reményében- és ugyan halványan ott volt egy második csík, de ilyen erősen nem, mint a tiéden. A 10- es érzékenységűn sem. Fotózni sem tudtam.
Semmi gondom:) tényleg.
Terhes nem vagyok,negatív a hcg-m.
Mondjuk nemhiszem,hogy akkora gond,hogy a 28.cn-on teszteltem,30 napos ciklusnál.
Más is használ ovu tesztet meg mér hőt,nem csak én. A hőm ha valakit érdekel és utólag nézi a kérdésem (hasonló probléma miatt),37.1 így már elég biztos vagyok benne,hogy a hcg ovut jelzett.
Szia! Most olvastam vegig a kerdesed. Van itt tobb kerdes,ahol kiderult,igen ovukor lehet pozitiv hcg.
A masik. A baratcserjere en vagyok a pelda akinek felboritotta a ciklusat. A 29 naposokbol 36-40 napost csinalt peteeres nelkul. Plusz 3 honap volt mire rendberakott a dokim. Hihetetlen de igaz hogy mit csinal egy gyogynoveny. Banom hogy elkezdtem,de neked ettol fuggetlenul bevalhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!