Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért tesztelek pozitív hcg-ket?

Miért tesztelek pozitív hcg-ket?

Figyelt kérdés

Pár napja írtam ki egy kérdést. Akkor közösen arra jutottunk,hogy az ovu miatt lesz pozi a hcg-m. De! Fura...

30.cn-on vagyok,már nem kellene ovumnak lennie. A múlthavi ciklusom 38 napos lett,pedig nem szokott hosszú lenni.

27.cn=pozitív(halvány) hcg de negatív LH

28.cn= pozitív lh délután

29.cn=reggel negatív de délután pozitív LH

30.cn= reggel pozitív LH

Ezt sem értem. Tegnap reggel még nem volt pozitív az LH tesztem,de ma reggel meg már igen.

Ovum biztosan nem volt pedig,mert a hőm nem ment fel. Tehát terhességet talán ki is lehet zárni. De akkor milyen hormon szórakozik velem?

A barátcserje kavart volna így be?

[link]

2016. ápr. 2. 08:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

Hú lányok,most azért lelket öntöttetek belém:)

Most azon agyalok,hogy miért mérek reggel 36,6-ot ha rá x órával 37,5-öt?

Tudom h a délutáni (délelőtti)nem számít,de ennyit akkor sem kellene felugornia nem?

Akik hőmérőznek,megmérnétek a hőtöket most? :) és leírnátok mennyi most és mennyi volt reggel?

2016. ápr. 2. 10:51
 22/61 A kérdező kommentje:
Tegnap délután is 37,4 volt. Egyébként a zöld teszt első pisiből lehet,hogy erősebb lett volna. Passz
2016. ápr. 2. 10:52
 23/61 A kérdező kommentje:
17-es! Megkérdezhetem hogy jöttél rá,hogy nem jó a hőmérőd?
2016. ápr. 2. 11:01
 24/61 anonim ***** válasza:
Barátcserje pont, hogy helyre állítja a ciklust, nem felborítja, de nem az első hónapban hat, hanem a 2.-3.-ban legkorábban. Hődet mindig ugyanakkor mérted? Ez sokat számít.
2016. ápr. 2. 11:18
 25/61 anonim ***** válasza:

Hagyd abba a hőmérőzést, ha nem végbélben méred, nem is megbízható módszer.

Pozitívat teszteltél, így 99%, hogy terhes vagy. A maradék 1% egyéb betegség miatt lehet, de ennek kicsi az esélye. Ne rugózz már a hőmérőn! Az orvostól kérj időpontot.

2016. ápr. 2. 11:43
 26/61 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Úgy, hogy egymás után megmértem háromszor...először 37.2, aztàn 36.6, aztán pedig 37.0 lett...azóta nem is mérem...most 36.6-ot mértem vele...15 hetes terhesen...
2016. ápr. 2. 11:47
 27/61 A kérdező kommentje:

Jó de azért már hallottunk olyat,h pozitív a teszt mégsem terhes valaki :/

A barátcserjéről meg olvastam,akinek felborította a ciklust,lehet h pont ezen kevés emberek közé tartozom. Mindenesetre hétfőn tesztelek újra.

2016. ápr. 2. 11:49
 28/61 A kérdező kommentje:
Kipróbálom reggel többször egymás után. Köszi hogy írtál.
2016. ápr. 2. 11:49
 29/61 anonim ***** válasza:
Most is kipróbálhatod, ha rosszul mér, nem csak reggel mèr rosszul!!! :) én se reggeli hőt mértem vele, amikor kiderült, hogy rossz.....
2016. ápr. 2. 15:58
 30/61 A kérdező kommentje:
Jól mér. :/
2016. ápr. 2. 16:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!