Miért tesztelek pozitív hcg-ket?
Pár napja írtam ki egy kérdést. Akkor közösen arra jutottunk,hogy az ovu miatt lesz pozi a hcg-m. De! Fura...
30.cn-on vagyok,már nem kellene ovumnak lennie. A múlthavi ciklusom 38 napos lett,pedig nem szokott hosszú lenni.
27.cn=pozitív(halvány) hcg de negatív LH
28.cn= pozitív lh délután
29.cn=reggel negatív de délután pozitív LH
30.cn= reggel pozitív LH
Ezt sem értem. Tegnap reggel még nem volt pozitív az LH tesztem,de ma reggel meg már igen.
Ovum biztosan nem volt pedig,mert a hőm nem ment fel. Tehát terhességet talán ki is lehet zárni. De akkor milyen hormon szórakozik velem?
A barátcserje kavart volna így be?
Hú lányok,most azért lelket öntöttetek belém:)
Most azon agyalok,hogy miért mérek reggel 36,6-ot ha rá x órával 37,5-öt?
Tudom h a délutáni (délelőtti)nem számít,de ennyit akkor sem kellene felugornia nem?
Akik hőmérőznek,megmérnétek a hőtöket most? :) és leírnátok mennyi most és mennyi volt reggel?
Hagyd abba a hőmérőzést, ha nem végbélben méred, nem is megbízható módszer.
Pozitívat teszteltél, így 99%, hogy terhes vagy. A maradék 1% egyéb betegség miatt lehet, de ennek kicsi az esélye. Ne rugózz már a hőmérőn! Az orvostól kérj időpontot.
Jó de azért már hallottunk olyat,h pozitív a teszt mégsem terhes valaki :/
A barátcserjéről meg olvastam,akinek felborította a ciklust,lehet h pont ezen kevés emberek közé tartozom. Mindenesetre hétfőn tesztelek újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!