Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért tesztelek pozitív hcg-ket?

Miért tesztelek pozitív hcg-ket?

Figyelt kérdés

Pár napja írtam ki egy kérdést. Akkor közösen arra jutottunk,hogy az ovu miatt lesz pozi a hcg-m. De! Fura...

30.cn-on vagyok,már nem kellene ovumnak lennie. A múlthavi ciklusom 38 napos lett,pedig nem szokott hosszú lenni.

27.cn=pozitív(halvány) hcg de negatív LH

28.cn= pozitív lh délután

29.cn=reggel negatív de délután pozitív LH

30.cn= reggel pozitív LH

Ezt sem értem. Tegnap reggel még nem volt pozitív az LH tesztem,de ma reggel meg már igen.

Ovum biztosan nem volt pedig,mert a hőm nem ment fel. Tehát terhességet talán ki is lehet zárni. De akkor milyen hormon szórakozik velem?

A barátcserje kavart volna így be?

[link]

2016. ápr. 2. 08:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

Egyébként nekem volt cisztám ezelőtt még. 2008-2010-ig. Az idő alatt már próbálkoztunk az első babával. Több évig tesztelgettem,de soha még egy halvány csíkom sem volt. Ettől függetlenül most lehet,de inkább az ovu tesztre hajlok,hogy a magas lh miatt lesz pozitív a hcg-m. Csak most azt nem tudom,mi okozza a magas lh-t :D aaahh nem is vicces :( kínomban nevetek már. Nem tudom ha abbahagyom a barátcserjét,helyreáll-e a rendszer.

Olvastan,hogy volt több ember akinek nem volt tőle peteérése. Bár az lenne a legjobb,ha a hőmérőm lenne rossz és kisbabát várnék:)

2016. ápr. 2. 08:55
 12/61 anonim ***** válasza:
Szia! Köszönöm szépen :) Az előző barátcserjés nem tudom hanyas válaszoló vagyok :D Na szóval nekem még az is megfordult a fejemben, hogy 31-ére kitolódott az ovud és most megy feljebb a hőd. Mivel az azért meredek lenne,hogy ilyen alacsony hővel terhes legyél. De ha most felmegy akkor csak ennyi volt. Viszont úgy tudom, hogy valamivel magasabban kellene lenni a ciklus második felében, mint a cover line. Nem feltétlen 37-nek, bár nekem most így néz ki. Azért szorítok.
2016. ápr. 2. 09:04
 13/61 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Mindjárt elővadászom a teszteket és teszek fel képet.

2016. ápr. 2. 09:08
 14/61 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Az első egy zöld one step,ez 2.pisiből van. Nem tudom mennyire látszik,én látom :D

A 2.teszt az kék one step az első pisiből van.

2016. ápr. 2. 09:20
 15/61 A kérdező kommentje:
Most 37,5 a hőm. Létezhetetlen h ennyit ugorjon fel nem? Nem értem...
2016. ápr. 2. 09:24
 16/61 anonim ***** válasza:
Én kértem a teszteket, és ha az elsőbe bele lehet is kötni, a második egyértelmű pozitív. Kismami vagy! Gratulálok! Legyetek nagyon boldog Család! :)
2016. ápr. 2. 09:26
 17/61 anonim ***** válasza:

Nekem is kb. Olyan volt az első pozi tesztem, mint neked a zöld...nem hittem, hogy terhes vagyok, mert alacsony volt a hőm...azóta kiderült, rossz a hőmérőm!!!!

15 hkm

2016. ápr. 2. 09:39
 18/61 anonim ***** válasza:

Ha tényleg terhes vagy Kérdező, akkor a görbéd valami miatt hibás. Mert jelen görbéd szerint nem volt peteérésed.

Majd írd meg, hogy alakult!

Egyébként azt én is olvastam már, hogy a barátcserje felborítja a ciklust, de ehhez végképp nem értek. :)

2016. ápr. 2. 09:45
 19/61 anonim ***** válasza:
A kék teszt egyértelmű pozitív szerintem is. A görbéd alapján tényleg úgy néz ki még ovulációd sem volt, de igazából nem az számít. :) Majd írd meg a fejleményeket!
2016. ápr. 2. 10:03
 20/61 Szandy89 ***** válasza:

a tesztjeid egyértelműen pozitívak!! :)

erre kíváncsi vagyok! sztem tesztelj egy más fajtával is. Ha az is pozi akkor sztem tuti baba van a dologban. drukkolok!

2016. ápr. 2. 10:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!