Miért tesztelek pozitív hcg-ket?
Pár napja írtam ki egy kérdést. Akkor közösen arra jutottunk,hogy az ovu miatt lesz pozi a hcg-m. De! Fura...
30.cn-on vagyok,már nem kellene ovumnak lennie. A múlthavi ciklusom 38 napos lett,pedig nem szokott hosszú lenni.
27.cn=pozitív(halvány) hcg de negatív LH
28.cn= pozitív lh délután
29.cn=reggel negatív de délután pozitív LH
30.cn= reggel pozitív LH
Ezt sem értem. Tegnap reggel még nem volt pozitív az LH tesztem,de ma reggel meg már igen.
Ovum biztosan nem volt pedig,mert a hőm nem ment fel. Tehát terhességet talán ki is lehet zárni. De akkor milyen hormon szórakozik velem?
A barátcserje kavart volna így be?
Egyébként nekem volt cisztám ezelőtt még. 2008-2010-ig. Az idő alatt már próbálkoztunk az első babával. Több évig tesztelgettem,de soha még egy halvány csíkom sem volt. Ettől függetlenül most lehet,de inkább az ovu tesztre hajlok,hogy a magas lh miatt lesz pozitív a hcg-m. Csak most azt nem tudom,mi okozza a magas lh-t :D aaahh nem is vicces :( kínomban nevetek már. Nem tudom ha abbahagyom a barátcserjét,helyreáll-e a rendszer.
Olvastan,hogy volt több ember akinek nem volt tőle peteérése. Bár az lenne a legjobb,ha a hőmérőm lenne rossz és kisbabát várnék:)
Köszönöm:)
Mindjárt elővadászom a teszteket és teszek fel képet.
Nekem is kb. Olyan volt az első pozi tesztem, mint neked a zöld...nem hittem, hogy terhes vagyok, mert alacsony volt a hőm...azóta kiderült, rossz a hőmérőm!!!!
15 hkm
Ha tényleg terhes vagy Kérdező, akkor a görbéd valami miatt hibás. Mert jelen görbéd szerint nem volt peteérésed.
Majd írd meg, hogy alakult!
Egyébként azt én is olvastam már, hogy a barátcserje felborítja a ciklust, de ehhez végképp nem értek. :)
a tesztjeid egyértelműen pozitívak!! :)
erre kíváncsi vagyok! sztem tesztelj egy más fajtával is. Ha az is pozi akkor sztem tuti baba van a dologban. drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!