Csak halvány tesztek. Lehet mégis baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 5napja késik. Nemvárt utàn 2nappal teszteltem, halvány de láthatóan pozitív lett a tesztem. Rá 2napra megismételtem,de egyáltalán nem erősödött, ugyan olyan a színe :( Rózsaszín mindkettő, az első 5 percben megjelentek. Tuti ott a csík mindkettőn, csak halványak. Volt valaki, akinek soha nem is lett erősebb? Köszi mindenkinek, aki válaszol. :)2016. márc. 26. 21:56
21/26 A kérdező kommentje:
1. Nem "hőzöngök", bármit is jelentsen ez a szó 😂
2. Nem tudom mi bajod van, ha érdemben nem tudsz hozzászólni a témához,akkor minek irtál ide?
3. Ovuteszteltem, így pontosan tudom, hogy mikor volt tüszőrepedésem!
4. Nem hasonlítgatom magam máshoz, csak megindokoltam, h miért gondolom úgy, h erősebbnek kellene már lennie.
5. Nem idegeskedem ezen, csak kiváncsi vagyok, és érdekelt, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak.
Remélem sikerült kielégítő válaszokat adnom, ha te ezt nem is tetted meg az én irányomba... Ja,és ez nem egy vitafórum, ezért vagy normális hangnemben irj, vagy sehogy! Köszi :)
2016. márc. 30. 23:22
22/26 anonim válasza:
Gáz ez a lenéző, kioktató stílus, te kezdted a bunkózást, addig normális válaszokat adtam szerintem. Eddig érdekelt mi lesz veled, de inenntől leszarom, csinálj amit akarsz, stresszelj csak hülyeségeken -.-
23/26 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te kezdted, de legyen neked igazad. Szerintem a proli stílusoddal amúgy sem mész semmire, de mindegy. Előtted mindenki normális hangnemben irt, te meg játszod itt az eszed... Semmi gond, megvagyok nélküled is. Ja,és nem idegeskedem, úgyhogy ne edd magad ezen ;)
2016. márc. 31. 16:24
24/26 anonim válasza:
Helyees, helyees, válaszoljon neked ezek után akinek 2 anyja van...
25/26 A kérdező kommentje:
Köszi, szia. Amúgy már kaptam NORMÁLIS válaszokat, ne edd magad ezen!
2016. márc. 31. 19:45
26/26 A kérdező kommentje:
Ez pedig a mai :)
Tesztcsík erősebb, mint a controllcsík :) :D
Köszi mindenkinek, aki válaszolt,és bíztatott eddig. :*
2016. ápr. 1. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!