Vérzés és halvány pozitív teszt? Lehetséges hogy mégis kismama legyek?
Pénteken kellett volna megjönnie, de szombaton kezdtem el vérezni. (Pénteken negatív volt a facelle teszt.)
Vasárnap reggel viszont teszteltem még egyszer, ugyanis a melleim nagyon fájnak, időnként hozzájuk sem lehet érni, csomó kis apróságon elbőgöm magam, illetve a hasam aljában olyasmit érzek, mint az első terhességemnél.
Gondoltam nem veszítek semmit egy teszttel, de a legnagyobb meglepetésemre halvány csíkos lett 1-2 percen belül, azt fotózni nem tudtam olyan halvány.
Ma reggel megismételtem a tesztet, és erősebb lett a csík, bár még így is halványnak számít.
Lehetséges hogy a vérzés ellenére mégis baba van? Valakinek lett már így babája? Azért nem értem, mert szerintem normál vérzésem volt 2 napig.
Köszönöm a válaszokat!
szerintem is menj orvoshoz, én kimaradás előtt teszteltem pozit, picit véreztem rá 2 napra, és utrogestant kaptam, azóta 15 hónaposak a lányaim.
szóval nézzed rád a dokid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!