Csak halvány tesztek. Lehet mégis baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 5napja késik. Nemvárt utàn 2nappal teszteltem, halvány de láthatóan pozitív lett a tesztem. Rá 2napra megismételtem,de egyáltalán nem erősödött, ugyan olyan a színe :( Rózsaszín mindkettő, az első 5 percben megjelentek. Tuti ott a csík mindkettőn, csak halványak. Volt valaki, akinek soha nem is lett erősebb? Köszi mindenkinek, aki válaszol. :)2016. márc. 26. 21:56
11/26 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget lányok. Remélem nincs gond. Képet felrakni most nem tudok, talán majd este...
2016. márc. 28. 10:09
15/26 A kérdező kommentje:
Igen, az egy picivel erősebb, de még mindig nem az igazi...
2016. márc. 28. 14:05
16/26 anonim válasza:
Igen is fontos a teszt erősődése, mert egy esetleges méhenkivüli terhességet előre jelezhet ( ebben az esetben halvány marad a teszt és nem erősődik), én 2szer is átéltem, de a tied erősődik szépen, pár nap és leugrik majd tesztről gratula
17/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Voltam tegnap dokinál, méhen belül van az biztos, de még csak egy foltocska, jövő szerdán kell visszamennem, mert még semmi "konkrétat" nem lát :/
2016. márc. 30. 11:38
18/26 anonim válasza:
Ilyen korán még hova erősödjön? :D még jó, hogy nem lesz hirtelen erősebb, az elsőhöz képest am is kb 2x olyan erős...
19/26 A kérdező kommentje:
Korán?? Nemvárt utàn egy héttel szerinted korán van? Mikor a tesztet csináltam (az utolsót) , akkor már a 39.ciklusnapomon voltam... Szóval nem értem mi ebben a korai?! Van akinek nemvárt napján már egyforma erős a két csík, ezért aggódom...
2016. márc. 30. 21:09
20/26 anonim válasza:
És akkor most mit hőzöngsz? Első teszthez képest korai, mellesleg ne hasonlítgasd magad máshoz, mert senki sem egyforma. Honnan tudod, hogy mikor lökődött ki a petéd? Nem a cikluanap számít, mellesleg a teszt nem erre való, hogy erősödést nézd, menj el orvoshoz, ad beutalót vérvételre... nincs előírva sehol sem, hogy menzesz napján erősnek kell lennie, nekem is csak 4-5 nappal utána volt halvány pozi.. de akkor csak stresszeld magad feleslegesen, ha attól jobban érzed magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!