Van egy halvány pozitív tesztem, mégis megijedek mikor görcsölgetek. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Félek a görcsöktől elkezdek vérezni és h még orvos előtt véget ér.2015. márc. 15. 16:35
1/9 anonim válasza:
Magneziumot szedj, azzal nem tudsz artani, es probalj nem stresszelni, es pihenni, amennyit csak tudsz! Drukkolok!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,holnap megyek a gyógyszertárba,veszek magne b6ot,és folsavat szerinted vegyek?
2015. márc. 15. 17:24
3/9 anonim válasza:
A folsav mindenkeppen hasznos, ha nincs, vegyel, nekem meg D vitamint is javasolt az orvos. Ha a gyogyszertarban megkerdezed, biztos tudnak segiteni.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2015. márc. 15. 17:35
5/9 anonim válasza:
Egyebkent az, hogy ugy erzed, hogy mindjart megjön, az meg nem baj, sokan mondjak, hogy a nem vart napja körül ugy erzik, hogy meg fog jönni, es megsem. Hanyadik napon vagy? Mikor volt ovud? Mikorra nem varod?
6/9 A kérdező kommentje:
Ezaz,h nem tudom.mert múlt hónapban 39 napra jött meg,előtte 34 ,30,31.utolsó menzeszem febr 13.halvány pozi teszt marc 13
2015. márc. 15. 17:54
7/9 anonim válasza:
Hat, nyugalom, par napon belül kiderül! Szoritok!!! Mikor tesztelsz legközelebb?
8/9 A kérdező kommentje:
Szerdán :) ha addig tényleg nem jön meg aminek nagyon örülnék :)
2015. márc. 15. 18:06
9/9 anonim válasza:
Annyit tehetsz, hogy igyekszel nem félni és elfogadni, hogy babát vársz, illetve, hogy igen, ilyenkor sajnos még bármi megtörténhet...
Csak pozitívan! Nekem a párom mondta, hogy minden rendben lesz, ha mégsem, akkor is ráérünk majd akkor aggódni. Teljesen igaza van.
Ez most nem lesz szép, viszont annál "praktikusabb": az a baba, akinek meg kell maradnia, megmarad, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!