Ez a teszt halvány pozitív? (Xepil)
Figyelt kérdés
Kiszedtem a tokból, mert úgy nem tudtam fotózni, így is rossz minőségű képet csinál a telefonom.
Szerintetek esélyes lehet hogy a HCG-re reagált a teszt?
Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 23. 20:22
1/41 anonim válasza:
Igen ez egy halvány pozi teszt :)!
Gratulálok :)!
Remélem az Enyém is ilyen lesz 1-2 napon belül :)
4/41 anonim válasza:
Gratulálok :) Bízom benne hamarosan nekem is lesz ilyen :)
5/41 A kérdező kommentje:
Mindenkinek drukkolok, hogy sikerüljön! Én azért még nem bízok semmiben sem, nagyon remélem erősödni fog.
Köszönöm hogy írtatok! :)
2015. febr. 23. 20:41
6/41 A kérdező kommentje:
Ezt most csináltam, ezen is látjátok a halvány csíkot?
2015. febr. 23. 21:16
7/41 anonim válasza:
Nagyon-nagyon halvány,de szerintem is pozitív. Viszont a dokival még várj szerintem legalább egy hetet. Nekem ettől erősebb volt,de mégis halvány és vissza kellett mennem 10 nap múlva.
8/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Egy ideig biztosan nem mennék orvoshoz, hiszen még úgysem látna semmit. 9-11 között volt ovulációm.
2015. febr. 23. 21:29
9/41 anonim válasza:
Nincs mit. Nekem 4 hetesen csak annyit tudott mondani,hogy méhen belül lát valamit,de akármi lehet,nem csak baba. Mondtam is magamba,hogy biztos a méhnyakrákot mutatta pozitívnak... -.-" De aztán 10 nap múlva már tökéletesen látszódott minden, és akkor azt írták a papírra,hogy 6 hetes. És már szívhang is volt.
10/41 anonim válasza:
Szia! Csinaltal azota tesztet?? Kivancsi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!