Ez a teszt halvány pozitív? (Xepil)
Kiszedtem a tokból, mert úgy nem tudtam fotózni, így is rossz minőségű képet csinál a telefonom.
Szerintetek esélyes lehet hogy a HCG-re reagált a teszt?
Köszönöm a válaszokat!
Itt vagyok, nem vesztem el, csak volt pár napom ami káosz volt... Jelentem eddig minden oké, ha minden jól megy hétfőn megyünk dokihoz először, már nagyon kíváncsi vagyok mit mond. Tegnap délután volt egy halvány barnás apró foltom, de azóta semmi, remélem nem jelent rosszat. A melleim és a derekam szokott néha fájdogálni, valamint nagyon fáradékony lettem. Néha van egy kis émelygésem is, de nem vészes. Elég étvágytalan lettem, de ezt nem bánom. :)
Köszönöm az érdeklődést! Még írni fogok!
Sziasztok!
Voltunk a dokinál hétfőn, magánrendelésen. Nagyon megjártuk, legszívesebben soha többé nem mennék orvoshoz. :(
Időpontunk volt, igaz késtünk 4-5 percet, de az szerintem nem vészes. Valaki volt benn, 47 percet vártunk ott mire kijött. A doki kinézett és mondta technikai problémák vannak, behívta az éppen betoppanó nőt és becsukta az ajtót. Abban a várakozós majdnem egy órában jöttek többen is, mégis az utoljára érkezőt hívta be, és egy kukkot sem mondott hogy akkor várjunk még vagy mi legyen. Ott helyszínen elbőgtem magam és annyira megsértődtem, hogy eljöttünk... Sajnos nekem nem ez az első ilyen esetem, van egy tűréshatárom... Tegnap reggelre szerintem megjött, ugyanis már nem csak maszatoltam, hanem véreztem is. Most keresek egy új orvost, mert ide tuti nem megyek még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!