Ovu tesztet negatív lett. Tegnap halvány pozitív. Miért?
Február 3án volt az utolsó menszeszem elsô napja. Tegnap csináltam ovulációs tesztet halvány pozitív lett. Ma ugyanabban az idôben (11:40) csináltam és negatív lett. Tegap teszt utan összebújtunk párommal. Szerintetek mennyi esélye hogy terhes lettem? Meg miert lett.mára nega a teszt?
Köszi a valaszokat
Mi az, hogy halvány pozitív? Tudod, hogy az ovu teszt nem úgy működik, mint a hcg teszt? Az ovu teszt vagy pozitív, vagy negatív.
Egyébként ha tényleg pozi volt, ma pedig negativ, akkor nagy eséllyel ma ovulálsz, vagyis ma szabadul ki a petesejt. Ífy jó esély lehet a babára.
Köszi szépen. Bocsi kezd vagyok ebben az ovu tesztben. Lathato volt a második.csik szepen de.nem volt erosebb az ellenorzo csiknal.
Remélem baba sikerlt tegnap. De hogy tudnám elôsegîteni hogy most baba legyen?
Szóval, akkor pozi egy ovu teszt, ha a teszt csík olyan erős, vagy erősebb színű a kontrollcsík. Érdemes kb a 10. ciklusnaptól figyelni, de délutáni vizeletből csinálni, 14 és 17 óra között. Így tudod figyelni, hogan erősödik. A pozitív utáni első negatív napon (halvány tesztcsík) van ovuláció. De mivel a spermium akár 72 órán át is életképes, így már a pozi napon, vagy akár előtte 1 nappal is összejöhet a baba.
1es voltam
Köszönöm a válaszokat!
Még aznap teszteltem később és lett egy pozitív (Erősebb volt sokkal a tesztcsík a kontrol csíknál. Másnap reggel összebújtunk, meg ugye előző nap. Remélem sikerül a kicsi. Tegnap előtt kicsit görcsölgetett a hasam alja, szóval tényleg akkor volt a csúcs. Mennyi esélyt adtok arra, hogy összejött? Köszönöm még egyszer a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!