Ez lehet halvány pozitív?
Ovu utáni 12. napon, ma reggel teszteltem, és mintha nagyon halványan látnám a második csíkot. :) Vagy odaképzelem csak?
Esetleg valaki áttenné negatívba, hogy úgy mi látszik rajta?
Ti pozitívnak, vagy negatívnak látjátok?
Olyan jó lenne Valentin napra meglepni Vele a páromat! :)
Akkor bizakodhatok?
Köszönöm a negatívba átrakást, és a drukkot! :) Mintha ezen is látnék egy nagyon pici vonalkát..nagyon remélem, hogy tényleg ott van! :)
Lehet még korai volt a tesztelés, de már nem bírtam tovább várni..
Volt, hogy korábbi hónapokban is teszteltem, akkor full negatívat mutatott a 10-es érzékenységű, egyedül a mai az egyedüli, ahol mintha látnék is valamit..de aztán lehet, hogy csak szellemcsík..nem tudom..
Köszönöm mindenkinek a véleményt!
Igazából a ciklusaim elég hosszúak, és 35-42 nap között ingadoznak, és ma vagyok a 41. napomon. Ezért is élem bele magam gyorsan a terhességbe. 2 nap múlva újat tesztelek, és reménykedem, hogy lesz csík, és ha lesz, az erősebb lesz ennél.
Én rózsaszínesnek látom a halvány csíkot, lehet, hogy a kép nem jól adja vissza, mutatok egy másik képet is, hátha azon jobban látszik a színe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!