Ez lehet halvány pozitív?
Ovu utáni 12. napon, ma reggel teszteltem, és mintha nagyon halványan látnám a második csíkot. :) Vagy odaképzelem csak?
Esetleg valaki áttenné negatívba, hogy úgy mi látszik rajta?
Ti pozitívnak, vagy negatívnak látjátok?
Köszönöm a választ Nektek! :)
Akkor reménykedem a szombat reggeli pozitívban, és mindenképp megírom mi lett az eredmény! :)
Kíváncsiságból ma is teszteltem, hogy a tegnapi esetleg szellemcsík lehetett-e, de a mai teszten is megjelent a második csík, és mintha egy picit erősödött is volna.
Ti hogy látjátok? :)
(A felső teszt a tegnapi, 12. dpo-n készült, az alsó pedig a mai, a 13. dpo-n.)
Egyértelműen erősödik! Ha nem jön meg, akkor már jó úton jársz!:-)) Kívánom, hogy sikerüljön neked!
Én is a korán tesztelők közé tartoztam mindig is, sokszor volt, hogy a pozitív csík ellenére sem lett baba, de nem bántam meg, mert így mindkét gyermekemnél anyák napján tudtam meg hogy babát várok, és az bőven a nem várt előtt volt!:-))
Holnap visszanézek, írd meg, hogy hogy alakultok!:-))
Hosszú a ciklusom, így a menzesz pontos időpontját sosem tudom belőni, ezért tesztelek sűrűbben.
Most a Valentin nap közeledte miatt fontos, hogy meglephessem a páromat, mert ennél szebb ajándékot el sem tudok képzelni!
Úgy tudom, hogy ovuláció utáni 10-12. napon történik meg a beágyazódás, ezért elkezd termelődni a Hcg a szervezetben, ami a 12. naptól már kis érzékenységű teszttel kimutatható. Ezért kezdtem el azon a napon a tesztelést. Ha egyértelműen hómező lett volna az első teszt eredménye, fel sem merül bennem, hogy másnap is készítsek.
2#
Szerintem is erősödött! Próbáld meg másik teszttel holnap (pl Gravi HCG-nekem annó jól látható halvány csík volt rajta, mikor a többi teszten "nagyítós" halvány csík)
Egyébként én is sok tesztet előttem, mert mint írtam nekem is hosszú a ciklusom. (Most vagyok a 45-ik napon).
Szerintem a legszebb Valentin napi ajándék van készülőben :)
Utolsó, te honnan tudod, ki mennyit vár egy gyerekre? A mondás így rád is igaz!
De az anyasághoz a TÜRELEM is hozzátartozik. Ezért butaság ez a rengeteg teszt. Az elmúlt hetekben itt annyiszor hitegették a tesztelőket, aki negatívnak látta, az vak volt... aztán pár nap múlva kiderült, tényleg semmi.
Mindemellett mielőbb babát kívánok a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!