Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet halvány pozitív?

Ez lehet halvány pozitív?

Figyelt kérdés

Ovu utáni 12. napon, ma reggel teszteltem, és mintha nagyon halványan látnám a második csíkot. :) Vagy odaképzelem csak?

Esetleg valaki áttenné negatívba, hogy úgy mi látszik rajta?

Ti pozitívnak, vagy negatívnak látjátok?

[link]

2015. febr. 12. 08:11
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Én is halvány pozitivnak látom! :-)
2015. febr. 12. 11:33
 22/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ Nektek! :)

Akkor reménykedem a szombat reggeli pozitívban, és mindenképp megírom mi lett az eredmény! :)

2015. febr. 12. 12:47
 23/44 anonim ***** válasza:

2#

Majd írd meg :) +++

2015. febr. 12. 16:11
 24/44 A kérdező kommentje:

Kíváncsiságból ma is teszteltem, hogy a tegnapi esetleg szellemcsík lehetett-e, de a mai teszten is megjelent a második csík, és mintha egy picit erősödött is volna.

Ti hogy látjátok? :)

(A felső teszt a tegnapi, 12. dpo-n készült, az alsó pedig a mai, a 13. dpo-n.)

[link]

2015. febr. 13. 07:42
 25/44 anonim ***** válasza:
21%
Egyszerűen nem fér a fejembe, miért kell naponta tesztelni:/ Ha késik 2-3 napot, akkor tesztelj, én ezt továbbra is negatívak látom. 3 gyerek van, 3 tesztet csináltam életemben.
2015. febr. 13. 08:05
 26/44 anonim ***** válasza:

Egyértelműen erősödik! Ha nem jön meg, akkor már jó úton jársz!:-)) Kívánom, hogy sikerüljön neked!

Én is a korán tesztelők közé tartoztam mindig is, sokszor volt, hogy a pozitív csík ellenére sem lett baba, de nem bántam meg, mert így mindkét gyermekemnél anyák napján tudtam meg hogy babát várok, és az bőven a nem várt előtt volt!:-))

Holnap visszanézek, írd meg, hogy hogy alakultok!:-))

2015. febr. 13. 08:08
 27/44 A kérdező kommentje:

Hosszú a ciklusom, így a menzesz pontos időpontját sosem tudom belőni, ezért tesztelek sűrűbben.

Most a Valentin nap közeledte miatt fontos, hogy meglephessem a páromat, mert ennél szebb ajándékot el sem tudok képzelni!

Úgy tudom, hogy ovuláció utáni 10-12. napon történik meg a beágyazódás, ezért elkezd termelődni a Hcg a szervezetben, ami a 12. naptól már kis érzékenységű teszttel kimutatható. Ezért kezdtem el azon a napon a tesztelést. Ha egyértelműen hómező lett volna az első teszt eredménye, fel sem merül bennem, hogy másnap is készítsek.

2015. febr. 13. 08:28
 28/44 anonim ***** válasza:

2#

Szerintem is erősödött! Próbáld meg másik teszttel holnap (pl Gravi HCG-nekem annó jól látható halvány csík volt rajta, mikor a többi teszten "nagyítós" halvány csík)

Egyébként én is sok tesztet előttem, mert mint írtam nekem is hosszú a ciklusom. (Most vagyok a 45-ik napon).

Szerintem a legszebb Valentin napi ajándék van készülőben :)

2015. febr. 13. 09:27
 29/44 anonim ***** válasza:
55%
Kedves három gyerekes......gondolom nem szenvedted meg a terhesség vágyát ....ne itélkezz, hogy ne itéltess....fogadd el....ennyi :)
2015. febr. 13. 10:56
 30/44 anonim ***** válasza:

Utolsó, te honnan tudod, ki mennyit vár egy gyerekre? A mondás így rád is igaz!

De az anyasághoz a TÜRELEM is hozzátartozik. Ezért butaság ez a rengeteg teszt. Az elmúlt hetekben itt annyiszor hitegették a tesztelőket, aki negatívnak látta, az vak volt... aztán pár nap múlva kiderült, tényleg semmi.

Mindemellett mielőbb babát kívánok a kérdezőnek!

2015. febr. 13. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!