Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet halvány pozitív?

Ez lehet halvány pozitív?

Figyelt kérdés

Ovu utáni 12. napon, ma reggel teszteltem, és mintha nagyon halványan látnám a második csíkot. :) Vagy odaképzelem csak?

Esetleg valaki áttenné negatívba, hogy úgy mi látszik rajta?

Ti pozitívnak, vagy negatívnak látjátok?

[link]

2015. febr. 12. 08:11
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Ha mindent a józan ész szerint tennék.....csak onnan, mert akkor nem írnál ilyet a kérdezőnek.....sztem mindenki annyiszor és akkor tesztel amikor úgy érzi ezt kell a megnyugtatásához, a megerősítésének, az aggódalmának az izgalomnak....ezt csak az érzi aki ezeken átment....hát csak ezért....
2015. febr. 13. 12:35
 32/44 anonim ***** válasza:
Egyébként bölcsiben dolgozom....a türelemről van fogalmam....de mikor egy nő évekig vár a kis pozitív csíkjára minden szalmaszál jó....
2015. febr. 13. 12:40
 33/44 anonim ***** válasza:
0%

Én meg napköziben dolgozom, na bumm! Elhiheted,hogy oda is kell türelem.

Továbbra sem tudod, ki mennyit vár, várt gyerekre, de befejeztem a témát, mert ez már nem ide tartozik.

A kérdezőnek továbbra is drukkolok.

2015. febr. 13. 13:23
 34/44 anonim ***** válasza:
Te vetetted fel ....a kérdező kérdésénél és ha körbenéznél egyedüliként.....úgyhogy nem kell itt tenned a fejed ja és én is lezártam a témát....
2015. febr. 13. 14:31
 35/44 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez bizony baba!
2015. febr. 13. 23:02
 36/44 A kérdező kommentje:

Ma reggel is teszteltem, ugyanolyan erősségű csík jelent meg rajta, mint a 2. teszten.

A férjemnek mindenesetre elmondtam, mert háromszor egymás után nem lehet téves a teszt. Legalábbis reménykedem.. :)

Mindenesetre vettünk márkásabb teszteket is, és amennyiben holnap reggel azzal is pozitívat tesztelek, akkor fogok igazán megnyugodni. :)

A férjemmel madarat lehetne fogatni. :)Már nem is bírtam volna magamban tartani, még a lehetőséget sem.. :) Így együtt izgulunk a leendő picikénkért! :)

2015. febr. 14. 14:17
 37/44 A kérdező kommentje:

Ma, a 15. dpo-n egyértelmű pozitívat teszteltem Clearblue teszttel. :)

[link]

Ennél már nem is lehetnénk boldogabbak!!!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, és biztatásokat! :)

2015. febr. 15. 10:25
 38/44 anonim ***** válasza:
nagyon örülök Kedves Kérdező a tesztelés védelmében :D válaszoló voltam....Nagyon vigyázz magadra :) Magatokra ! <3
2015. febr. 15. 10:31
 39/44 anonim ***** válasza:

de jó gratulálok :-) ez ám a valentin napi ajándék

9-es

2015. febr. 15. 11:10
 40/44 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

én azonnal láttam a csíkokat

Nagyon boldog babavárást!

2015. febr. 15. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!