Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt halvány pozitív?...

Ez a teszt halvány pozitív? (Xepil)

Figyelt kérdés

Kiszedtem a tokból, mert úgy nem tudtam fotózni, így is rossz minőségű képet csinál a telefonom.

Szerintetek esélyes lehet hogy a HCG-re reagált a teszt?

Köszönöm a válaszokat!

[link]

2015. febr. 23. 20:22
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Igen csináltam, halványan csíkos lett az is, de már azóta véreztem, úgyhogy ennyi volt...
2015. febr. 28. 09:49
 12/41 anonim ***** válasza:
Nem biztos.. Attol fugg mennyit vereztel
2015. febr. 28. 11:16
 13/41 anonim ***** válasza:
Nalam volt 2nap keses,majd 3napig megjott (keves volt ) aztan meg muteten is voltam es kepzeld ra 4napra eleg szep pozit teszteltem.. En sem tudom hogy most mi van , hetfon megyek dokihoz szoval barmi lehet
2015. febr. 28. 11:21
 14/41 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Most teszteltem még egy pozitívat! Azért bátorkodtam mert nem sokat vérezgetek, és nagyon fájnak a melleim és a derekam. Jajj nagyon izgulok! Majd írj mi volt a dokinál!
2015. márc. 1. 20:37
 15/41 anonim ***** válasza:
Oke :) neked meg szurkolok hogy tenyleg babas legyel!!! :))
2015. márc. 2. 09:20
 16/41 anonim ***** válasza:
Felrakod a mostanit? Erosebb lett?
2015. márc. 2. 09:21
 17/41 A kérdező kommentje:

Ez a tegnap esti, xepil tesztcsík. 23.-án ez a fajta még totál hómező volt, de a vizeletsugaras halvány volt.

[link]

2015. márc. 2. 11:35
 18/41 anonim ***** válasza:
Ez pozitiv!!! :))) szerintem babas vagy.. Csinalj 2naponta teszteket hogy lasd erosodik-e es ha igen akkor szuper!!! :)) en voltam dokinal vagy elment a baba vagy nem is volt viszont a teszt nem hazudik szerinte szoval az elobbi variacio neki jobban tetszett ebben a helyzetben szoval ez van de nem vagyok csalodott majd osszejon :))
2015. márc. 2. 12:49
 19/41 anonim ***** válasza:
Szia! Mi ujsag van veled? Mikor mesz dokihoz? Azota csinaltal tesztet?
2015. márc. 3. 20:28
 20/41 A kérdező kommentje:

Éppen most akartam linkelni! :) Az alsó a mai, de itt még nedves, száradás után még erősödött kicsit. Orvosnál még nem voltam, de majd felhívom csütörtökön. Ma többször volt hányingerem...

[link]

2015. márc. 3. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!