Ez a teszt halvány pozitív? (Xepil)
Figyelt kérdés
Kiszedtem a tokból, mert úgy nem tudtam fotózni, így is rossz minőségű képet csinál a telefonom.
Szerintetek esélyes lehet hogy a HCG-re reagált a teszt?
Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 23. 20:22
21/41 anonim válasza:
De örülök!!! :)) terhes vagy :)) tuti!! :)) most mar csak vigyazz magadra es mindig linkelj hogy mi újsag van veled, ja és lassan kérhetnél időpontot a dokinál :)
22/41 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy! :) Majd Te is írj ám időnként, hogy mi újság veled! Én azért még nem bízom el magam, a férjemnek sem mondtam el eddig, pedig nagyon nehéz eltitkolni.
2015. márc. 3. 20:46
23/41 anonim válasza:
Jol tetted, meg ne mondj semmit :) viszont időpontot ne felejts el kérni :)
24/41 anonim válasza:
Amugy nalam semmi nincs azon kivul hogy meg mindig hanyingerem van egyszer-egyszer..szerintem ürül ki a hcg azert lehet.. De kivancsian varom a kovetkezo menszeszt ahogy a doki mondta hogy varjam meg aztan meglatjuk ., amugy ma meg a 18.napon vagyok az 'aktus' utan de nem hiszem hogy lenne okom remenykedni
25/41 anonim válasza:
Szia! Mi ujsag?hogy vagy ? Csinaltal tesztet?
26/41 A kérdező kommentje:
Szia! Rendeltem vaterás teszteket, majd hétvégén tesztelek szerintem. Egyébként viszonylag jól vagyok, csak undorodom szinte minden kajától. A melleim fájnak nagyon.
Olyan aranyos vagy hogy érdeklődsz! :)
2015. márc. 5. 17:15
27/41 A kérdező kommentje:
Ti mióta próbálkoztok?
2015. márc. 5. 17:16
28/41 anonim válasza:
Mi nemreg.. Kb 6honapja de ebbol ugy hogy volt kisebb mutetem 2szer ami miatt 3honapot kihagytunk.. Szoval nem reg.. :) de mar van egy lanyunk 5eves :) kell a kisteso :)) viszont most megint egy honapot pihennem kell mert nemreg mutottek szoval az idealis aprilis 30tol a probalkozas ismet :) most azert is aggodtam hogy terhes lehetek (persze orultem volna) mert akkor inkabb aggodtam volna a babaert hogy vajon a mutet nem artott volna-e neki.. Szoval jobb ez igy ahogy van es majd aprilis 30tol ujra :))
29/41 anonim válasza:
Szia! Kivancsian varom a fejlemenyeket! :) remelem minden rendben majd irj! :)
30/41 anonim válasza:
Nem irtal.. :( remelem minden oke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!