Első Closty-s ciklusom 25. napján vagyok. Lehetek terhes? (Többi lent)
Figyelt kérdés
a 23. ciklusnapon figyeltem fel sűrű fehér folyásra, nem büdös, nem csíp. Fehér folyás nekem nem jellemző.
Ez az első clostys hónapom, UH követéssel láttak dominánk tüszőt.
Ma délután csak nem bírtam ki és csináltam egy tesztet, de az negatív.
Egyébként semmi tünetem nincs, csak hogy folyton aludnék.
Mikor teszteljek újra? Lehrtséges ezek ellenére, hogy mégis terhes vagyok?
2016. márc. 24. 14:01
1/3 anonim válasza:
Meg ha szabalyosak a ciklusaid értsd 28nappal szamolvasem hinnem h mar tutira megtörtént a beagyazodas. Szoval ha 14ik napi volt ovu es megtermékenyülés akkor is utana 12 napig meg csak beagyazodik. Szoval 3 nap meg minimum! Sztem😊
2/3 anonim válasza:
:) Első Closyt-s hónapom nekem is,és Én is tapasztaltam.Pedig az életben nem volt ilyen velem.Arról nem is beszélve,hogy folyton aludnék,többet pisilek mint amit eddig egy nap és ovu óta fájdogál a hasam ami hol abba hadja hol elkezdi.
3/3 anonim válasza:
Hello lanyok! Mi lett az eredmenyetek? Remelem minden jol sikerult. Irjatok amikor tudtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!