Utazás miatt nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, h terhes lehetek-e.2. clostis hónapom és 21. cn-tól erős hasi szúrkák, vajon ez csak simán a beindult sárgatesttermeléstől van vagy jelenthet beágyazódást?
Nem tudom hová és mennyi időre utazol, de szerintem pozitívan kell gondolkodni.
Ha jönni akar az a babóca, akkor megmarad szépen. Koraterhességben a legtöbb orvos nem is javasol semmilyen gyógyszert, inkább a természetre bízza.
Utazzatok nyugodtan!
Hú, akkor megnyugodtam, mert én is pont erre gondoltam, be is szereztem gyorsan az utrot, bár olyat még nem szedtem, de olvastam itt róla eleget, h szokták adni hasonló problémáknál. Neked is voltak ilyen gondjaid, vagy honnan tudod?
A jobb helyeken-re annyit, h őszintén szólva ezen én is sokat gondolkodtam, h akkor most jó kezekben vagyok-e, de igyexem pozitívan nézni ezt a kérdést, mert sok év nőgyógyász keresés után végre találtam egy doktornőt, aki tényleg odafigyel rám, alapos, jó szakember s bár kérdeztem, h nem kéne-e uh-ozni, meg tüszőrepi, stb a closti mellett azt mondta, szte most egyelőre nem, csak szeressük egymást és majd a 2 kúra után ráérünk újra vizsgálódni, ha addig semmi. 1 éve szedem a merckformint, meg mini adag eutiroxot, diétázom is, bár nem szigorúan. Talán abban hisz, h az ilyen aggódósabb, lelki alkatoknak jobb, ha nem annyira figyelik a testük minden pillanatban műszerekkel, hanem kicsit rábízzák magukat a természetre. És vsz igaza is van, mert végső soron abban hiszek én is, h inkább fejben dőlnek el a dolgok, még az is, h a szervezetünk miket produkál. Nem tudom, lehet, h naiv vagyok vagy nem a földön járok, de próbálok ebben hinni, mert mi érdeke lenne abban a dokinak, h kevesebbszer menjek hozzá, holott abból él?
Szia!
Nálam vasárnap jelentkeztek hasonló tünetek, mint neked. Éjjel hasszúrka és nem tudtam, hogy feküdjek, de később elmúlt. Utána pár napig hasonló érzés, ekkor vettem tesztet, ami pozitív lett. :) Persze én is aggódom a hasszuri miatt, de most elmúlt. Ez természetes tünet lehet. Akkor van gond, ha erős és nem múlik el...Javaslom a tesztet! :)
Szia!
Menzim előtt jelentkezett a hasszuri. Először azt hittem meg fog jönni, de utána semmi.
Első baba lenne, 31 éves vagyok, de még csak 5. hétben vagyok, úgyhogy én se merek még felhőtlenül örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!