Utazás miatt nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, h terhes lehetek-e.2. clostis hónapom és 21. cn-tól erős hasi szúrkák, vajon ez csak simán a beindult sárgatesttermeléstől van vagy jelenthet beágyazódást?
Nálam is ugyanezek a dolgok jelentkeztek, érzékeny mellek, derékfájás, sőt még fejfájás is volt.
Mi tavaly óta próbálkozunk, már éppen dokihoz mentem volna, hogy gond lehet és akkor történt meg a csoda.
Tökre nem számítottam rá, ráadásul nem is éppen egy aktív hónap a babaprojektben.:)
Ja, és én olyan tesztet vettem, amely kimutatta hányadik hétben vagyok.
Drukkolok, hogy sikerüljön! :) csak pozitívan, nem szabad rágörcsölni. Barátnőm annyi idős, mint te, nekik sem ment pikkpakk, de végül problémamentes terhesség és babavárás...
Én sem bírnám ki, én is tesztelnék a helyedben az utazás előtti napon! Mivel utaztok, autó, vonat, repcsi? Ha tényleg úgy alakul, biztosan nem fog ártani az utazás, csak a nagy zöttyenéseket kerüld, és ne erőltesd meg magad, pihizz sokat! A palástfű tea segíti a beágyazódást és erősíti a méhet! Esetleg vigyél magaddal.
Kívánom, hogy az apósodnak legyen igaza! A mellek sokmindenről árulkodnak, azt hallottam, hogy ha besötétedik a bimbó, az is lehet egy korai tünet. Bár sajnos nem tapasztalatból tudom... Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!