Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? 2x1 closty-t...

Lehetek terhes? 2x1 closty-t szedtem ebben a hónapban.

Figyelt kérdés
Peteéréskor nagyon erős puffadást éreztem, az erős fájdalom elmúlt, de a puffadás érzése megmaradt, járáskor fáj a petefészkem (mintha fel lennék fázva, de nem vagyok) illetve ha jobbra balra mozgatom a felső testem akkor is olyan fura a petefészkem. Mintha egy kis vizes lufi lenne benn, ami "lötyög". Lehet nevetséges, de volt már valakinek hasonló tünete és kiderült, hogy terhes? (6.dpo-n vagyok teszt még nem mutatná ki)
2010. márc. 9. 15:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én már a negyedik hónapot clostiztam ugyan ilyen adagban mint te és semmi nem lett belöle, de hátha neked az elsőn össze jött!
2010. márc. 9. 15:52
 2/18 anonim ***** válasza:
Még be sem ágyazódott. Azaz bármilyen tüneted van, azt nem a baba produkálja, hanem a szokásos, menszesz előtti hormonjaid.
2010. márc. 9. 15:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Első válaszadó: Egy szóval sem mondtam, hogy az első hónap lenne. Tavaly is végigcsináltunk egy három havi closty-s kúrát, és nem segített, szóval köszi a bátorítást!! Most éppen az a fura, hogy amit most érzek, azt az előző closty-s hónapbokban nem éreztem, beágyazódásos esésem van a görbémben, utána ismét magas maradt a hő.
2010. márc. 9. 16:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Második: köszönöm a választ!
2010. márc. 9. 16:15
 5/18 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok! A peteéréseddel minden rendben? Tüszőrepesztő szurit nem kell kapnod? Biztosan megreped? (Nálam ez a gond.)
2010. márc. 9. 17:01
 6/18 A kérdező kommentje:
Pco-s vagyok, closty nélkül ritkán van peteérésem, clostyval meg minden rendben elvileg, csak a baba még várat magára... Még egy hónap "próbaidőm" van, utána átirányítanak meddőségibe. Viszont szeretném ha előtte babásodnék Hormonok rendben, tesztoszteron picit magas, de nem vészes.
2010. márc. 9. 17:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Azt is meg nézték neked, hogy biztosan meg reped a tüsző? Mert én is voltam 3 ciklusban is UH-án, csak épp az nem derült ki, hogy meg repedt-e. Én kaptam most szurit, szerintem így sem sikerült, holnapra nem várom.
2010. márc. 9. 17:13
 8/18 A kérdező kommentje:

Igen. Egyébként elírtam, 8. dpo-n vagyok!

Jujjj... hát akkor nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg. Görbit vezetsz? Vagy megérzésed van valami?

És mióta próbálkoztok?

2010. márc. 9. 17:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem vezetem a görbét, csak a másokét nézegetem ezen az oldalon. 18 hónapja próbálkozunk. Egyenlőre megjön érzésem van, csupa menszis tünet. Ti régóta próbálkoztok?, igaz már te szedtél clostit tavaj is , akkor biztos nem most kezdtétek ti is. Vizsgálatok voltak gondolom neked is?
2010. márc. 9. 17:24
 10/18 A kérdező kommentje:

Voltak, de még átjárhatósági meg andrológia vizsgálat nem volt. Mi három éve próbálkozunk, de tavaly derült ki a pco. Így tavaly őszig arra koncentráltunk, hogy állítsuk be a menzeszt rendesen (volt, hogy 90 napos is volt egy egy ciklusom) Most nagyon szépen alakulok, néha visszanézem a görbéimet, és még én is elcsodálkozom. Ősszel volt az első closty-s próbálkozás, most januárban közölték velem, hogy felszívódtak a ciszták. Két hónap clostyt még kiírnak, de ha most sem jön össze akkor irány a meddőségi.

Átjárhatóságid neked volt már? vagy milyen vizsgálatokon voltál/voltatok már?

Figyelj, csak pozitívan állj hozzá. A mensi jele nem számít, az még nem annak a jele, hogy nem sikerült. Egyéb tünet nincs?

2010. márc. 9. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!