Lehetek terhes? 2x1 closty-t szedtem ebben a hónapban.
Szia! Én már a negyedik hónapot clostiztam ugyan ilyen adagban mint te és semmi nem lett belöle, de hátha neked az elsőn össze jött!
2010. márc. 9. 15:52
Még be sem ágyazódott. Azaz bármilyen tüneted van, azt nem a baba produkálja, hanem a szokásos, menszesz előtti hormonjaid.
2010. márc. 9. 15:52
3/18 A kérdező kommentje:
Első válaszadó: Egy szóval sem mondtam, hogy az első hónap lenne. Tavaly is végigcsináltunk egy három havi closty-s kúrát, és nem segített, szóval köszi a bátorítást!! Most éppen az a fura, hogy amit most érzek, azt az előző closty-s hónapbokban nem éreztem, beágyazódásos esésem van a görbémben, utána ismét magas maradt a hő.
4/18 A kérdező kommentje:
Második: köszönöm a választ!
Szia! Első vagyok! A peteéréseddel minden rendben? Tüszőrepesztő szurit nem kell kapnod? Biztosan megreped? (Nálam ez a gond.)
2010. márc. 9. 17:01
6/18 A kérdező kommentje:
Pco-s vagyok, closty nélkül ritkán van peteérésem, clostyval meg minden rendben elvileg, csak a baba még várat magára... Még egy hónap "próbaidőm" van, utána átirányítanak meddőségibe. Viszont szeretném ha előtte babásodnék Hormonok rendben, tesztoszteron picit magas, de nem vészes.
Azt is meg nézték neked, hogy biztosan meg reped a tüsző? Mert én is voltam 3 ciklusban is UH-án, csak épp az nem derült ki, hogy meg repedt-e. Én kaptam most szurit, szerintem így sem sikerült, holnapra nem várom.
2010. márc. 9. 17:13
8/18 A kérdező kommentje:
Igen. Egyébként elírtam, 8. dpo-n vagyok!
Jujjj... hát akkor nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg. Görbit vezetsz? Vagy megérzésed van valami?
És mióta próbálkoztok?
Nem vezetem a görbét, csak a másokét nézegetem ezen az oldalon. 18 hónapja próbálkozunk. Egyenlőre megjön érzésem van, csupa menszis tünet. Ti régóta próbálkoztok?, igaz már te szedtél clostit tavaj is , akkor biztos nem most kezdtétek ti is. Vizsgálatok voltak gondolom neked is?
2010. márc. 9. 17:24
10/18 A kérdező kommentje:
Voltak, de még átjárhatósági meg andrológia vizsgálat nem volt. Mi három éve próbálkozunk, de tavaly derült ki a pco. Így tavaly őszig arra koncentráltunk, hogy állítsuk be a menzeszt rendesen (volt, hogy 90 napos is volt egy egy ciklusom) Most nagyon szépen alakulok, néha visszanézem a görbéimet, és még én is elcsodálkozom. Ősszel volt az első closty-s próbálkozás, most januárban közölték velem, hogy felszívódtak a ciszták. Két hónap clostyt még kiírnak, de ha most sem jön össze akkor irány a meddőségi.
Átjárhatóságid neked volt már? vagy milyen vizsgálatokon voltál/voltatok már?
Figyelj, csak pozitívan állj hozzá. A mensi jele nem számít, az még nem annak a jele, hogy nem sikerült. Egyéb tünet nincs?
Kapcsolódó kérdések: