Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? 2x1 closty-t...

Lehetek terhes? 2x1 closty-t szedtem ebben a hónapban.

Figyelt kérdés
Peteéréskor nagyon erős puffadást éreztem, az erős fájdalom elmúlt, de a puffadás érzése megmaradt, járáskor fáj a petefészkem (mintha fel lennék fázva, de nem vagyok) illetve ha jobbra balra mozgatom a felső testem akkor is olyan fura a petefészkem. Mintha egy kis vizes lufi lenne benn, ami "lötyög". Lehet nevetséges, de volt már valakinek hasonló tünete és kiderült, hogy terhes? (6.dpo-n vagyok teszt még nem mutatná ki)
2010. márc. 9. 15:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi andrológiával kezdtünk, ott minden rendben. Aztán nekem hormon. Ott is minden rendben volt, csak rásegitésként kaptam clostit. Aztán voltam házasélet utáni teszten, ott is minden oké, még nagyon is éltek a kis katonák, pedig azt hittem , hogy ez a baj. Meg nézték a vércsoportunkat, hogy össze férhetőek vagyunk-e. UH-fél időben , na ott most derült ki, hogy nem tud megrepedni, de mielőtt ez kiderült volna meg beszéltük az orvosommal, hogy meg müt. Az átjárhatósági miatt. (Teljeskörüt akar csinálni) Ugyhogy most nem tudom mi legyen, mert a tüszőm nem reped meg, ha ez a baj minek a műtet. Mostmár tanácstalan vagyok. Kicsit unom is már ezt az egészet. Te nem fásultál még bele? Te meg még régebben próbálkozol. Hány éves vagy? Én 32 leszek májusban. És fél év próbálkozás után már mentünk is a dokikhoz és még semmi.
2010. márc. 9. 17:40
 12/18 A kérdező kommentje:

Jaj dehogyis nem! Januárban mindent feladtam, nem hőmérőztem, nem kkövettem mikor van pé, aztán az sem volt jó.

A történetemhez még az is hozzátartozik, hogy nagyon beteg édesapám minden vágya az volt, hogy lássa az én kisbabámat is. Holnap lesz egy hónap, hogy elment, de ha most összejönne, akkor ugyanazon a dátumon születhetne mint amikor Ő született.

Én most 30 vagyok, júniusban 31.

Egyetértek veled.Legfelljebb egy síma átjárhatóságit kérj, ezzel is kizárod ezt a lehetőséget.

Mindenképp szólj vissza holnap, hogy még nem jött meg:-) és remélem 9 hónapig vagy már csak 8:-) meg sem jön. Nagyon drukkolok, hogy mielőbb összejöjjön Nektek.

2010. márc. 9. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm nagyon aranyos vagy! Olyan jó, hogy itt ilyen lelki társakra lehet találni, legalább tartjuk egymásban a lelket. Édesapád nagyon sajnálom de tudod , hogy uj élet fog kezdődni a családban hamarosan ez állt. így szokott lenni ha valaki meg hal! Most megyek főzni. Holnap jövök. És köszi mindent. Te is jelentkezz!
2010. márc. 9. 17:56
 14/18 A kérdező kommentje:

Oké. Akár priviben is jöhet majd a levél.

Jó főzicskélést, én is ezt teszem, már úton van a férjem::-)

2010. márc. 9. 18:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Sajna meg jött. El is kenődtem rendesen. De legalább egy darabig megint nem jövök erre az oldalra, már függő vagyok. Neked szorítok még azért! Minden jót!
2010. márc. 10. 16:09
 16/18 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon sajnálom! Ha vígasztal, tegnap este óta én is érzem, hogy meg fog jönni, és általában ilyenkor szokott jelentkezni (8-9.dpo) amikor nem sikerült, és az érzés is ugyanolyan.

Semmi baj, új hónap új remény! Sok erőt neked, és fel a fejjel!!! összejön hamarosan neked/Nektek is!

2010. márc. 10. 19:47
 17/18 A kérdező kommentje:

Még egy dolog. Ha van kedved regisztrálj, csatlakozz a ciklus.hu-ra és a fórumon belül a pozitív babásodókban nagyon sokan vagyunk akik tartsuk egymásban a lelket, és ilyenkor nagyon jó ha "nem vagy egyedül" tudom ott a párod, de itt másképpen tudjuk megosztani egymással a dolgokat.

Ha van kedved... várunk44

2010. márc. 10. 19:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi a meghívást majd csatlakozom! Még azért van remény! Fel ne add nekem! Már bele fogtam a következő procedurába, megyek a dokihoz , felírta a tüszőrepesztő szurit, hogy időben meg legyen , mert hiánycikk. Puszi! Andi!
2010. márc. 11. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!