Lehetek terhes? 2x1 closty-t szedtem ebben a hónapban.
Jaj dehogyis nem! Januárban mindent feladtam, nem hőmérőztem, nem kkövettem mikor van pé, aztán az sem volt jó.
A történetemhez még az is hozzátartozik, hogy nagyon beteg édesapám minden vágya az volt, hogy lássa az én kisbabámat is. Holnap lesz egy hónap, hogy elment, de ha most összejönne, akkor ugyanazon a dátumon születhetne mint amikor Ő született.
Én most 30 vagyok, júniusban 31.
Egyetértek veled.Legfelljebb egy síma átjárhatóságit kérj, ezzel is kizárod ezt a lehetőséget.
Mindenképp szólj vissza holnap, hogy még nem jött meg:-) és remélem 9 hónapig vagy már csak 8:-) meg sem jön. Nagyon drukkolok, hogy mielőbb összejöjjön Nektek.
Oké. Akár priviben is jöhet majd a levél.
Jó főzicskélést, én is ezt teszem, már úton van a férjem::-)
Szia! Nagyon sajnálom! Ha vígasztal, tegnap este óta én is érzem, hogy meg fog jönni, és általában ilyenkor szokott jelentkezni (8-9.dpo) amikor nem sikerült, és az érzés is ugyanolyan.
Semmi baj, új hónap új remény! Sok erőt neked, és fel a fejjel!!! összejön hamarosan neked/Nektek is!
Még egy dolog. Ha van kedved regisztrálj, csatlakozz a ciklus.hu-ra és a fórumon belül a pozitív babásodókban nagyon sokan vagyunk akik tartsuk egymásban a lelket, és ilyenkor nagyon jó ha "nem vagy egyedül" tudom ott a párod, de itt másképpen tudjuk megosztani egymással a dolgokat.
Ha van kedved... várunk44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!