Terhes lehetek? Februárban 24. -én volt a menstruációm! Ebben a hónapban pedig valamilyen barnás folyásom volt, jó pár hete! Menstruációnak nem nevezném! (Amúgy szedek fog. Gátlót, de kb fél hónapja elkezdtem frontin-t is szedni)
Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 19:05
1/7 A kérdező kommentje:
Az egyik felem nagyon-nagyon szeretne babát,a másik pedig nem mert félek az állapotól,és hogy nem lesz megfelelő anyagi háttér neki!:(
2011. márc. 31. 19:09
2/7 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet és mindenképpen menj el dokihoz.
Ha terhes is vagy a fog.gátlótól baja is lehet a babának..
Én is úgy estem teherbe,hogy szedtem a fog.gátlót és mellette még gyomorpolipra gyógyszert.
Amint pozitív lett a tesztem abbahagytam mindkettőt és elmentem dokihoz.Hál´Istennek egészséges kislányom született.
3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem simán lehetsz terhes, csinálj egy tesztet. Az állapottól ne félj, hidd el, hogy várandósnak lenni a világ egyik legszebb dolga. Anyagiakban se aggódj, használtan, olcsón is lehet nagyon jó babacuccokat kapni A-Z-ig. Szóval tesztelj! Majd írj! Drukkolok!
4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bocsi hogy csak most írok,de nem volt netem!Tegnap csináltam tesztet ,negatív lett!De félek hogy nem volt megfelelő a teszt!Azt írta hogy a 10napos beágyazódást már kimutatja!Hát nem tudom hogy tényleg negatív e!Már jártam úgy hogy átvágott a teszt!:-s
2011. ápr. 7. 10:43
5/7 anonim válasza:
A barna folyás általában hormonzavarnak a jele vagy azt jelzi, hogy vékony a méhnyálkahártyád. Szerintem menj orvoshoz minél hamarabb.Sok sikert!
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam pár hete azzal a panasszal hogy fájok és van barna folyásom,de csak hüvely tablettát adtak.Elötte pedig a a vizsgálat eredményeim (tenyésztés) negatívak lettek!Nem tudom mi lehet!Nincs időm örökké kórházba rohangálni!
2011. ápr. 8. 21:28
7/7 anonim válasza:
hormon vizsgálatot kérjél, meg azt hogy az uh-n mikor nézi mondja meg, hogy milyen vastag a méhnyálkahártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!