Most melyik orvosnak higyek?
Figyelt kérdés
Baba ügyben voltam hormon vizsgálaton amin kiderűlt hogy kell progeszteron pótlás, írt is fel a nőgyógyász progeszteron 200 mg - osat. Volt egy cm kb a mióma a méhem belső falában, és rá kérdeztem a nőgyógyászomra hogy nem hat e ki ez a gyógyszer a miómàra?! Azt mondta hogy nem.
Ma voltam házi orvosnál bemutató miatt és csak úgy rá kérdeztem a fenti ügyben, és azt mondta hogy bizony ettől meg nőhet a mióma!
Kinek higyek?
2016. márc. 22. 13:18
1/3 anonim válasza:
Szerinted melyik orvos foglalkozik többet miómákkal? NA látod!
2/3 anonim válasza:
Pont ugyanez történik épp velem! Engem is megnyugtatott az orvosom, én neki hiszek.
3/3 anonim válasza:
Milyen szakorvos a háziorvosod? Az enyém endokrinológus, így én neki hinnék hormon ügyben, nem a nődokimnak. De ha más szakorvos, akkor a nődokimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!