A 27. dpo-n már azért látnia kellene valamit az orvosnak, igaz?
Figyelt kérdés
Ma lennék 6 hetes, de az ovum később volt, kb. a 20. ciklusnapon. Azóta eltelt 3 hét, és szombaton megyek a nulladik uh-ra, akkor lesz 27 nap. Ugye már látni fogunk valamit a kicsikénkből? :)2014. szept. 29. 11:38
1/4 anonim válasza:
A 22-23 napon már a szíve is verni kezd, de ahhoz nagyon tuti uh-gép/doki kell. Szal valamit biztos fog látni, de egy pár nappal még érdemes lett volna húzni.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos képtelen vagyok tovább húzni! :) Így is már olyan izgatott vagyok! Ha kell, vissza megyek egy hét múlva, de tudni szeretném, hogy legalább jó helyen van-e.
2014. szept. 29. 12:37
3/4 anonim válasza:
Nekem középidoben fogant a babam,es a nem várt verzes ki maradása utan 2 nappal az uh on mar szepen latszodott a petezsak.
4/4 anonim válasza:
Akkor igen, egy petezsákot minimum fog látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!