Ha 17 napja voltunk együtt a párommal védekezés nélkül akkor már most látnia kellene az orvosnak a petezsákot?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 16:55
1/6 anonim válasza:
Ez attól függ, mikor volt az ovulációd. Ha az együttlét után pl. 5 nappal, akkor még nem biztos.
2/6 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál és még nem látott semmit de azt mondta egy nagyon nagyon picikével nagyobb a méhem.Amúgy ma vagyok a 35.napomon.Szerintetek terhes lehetek?Nagyon örülnénk neki.
2010. okt. 13. 17:04
3/6 anonim válasza:
Így van, attól függ, mikor volt ovuláció. Előfordulhat, hogy csak 2-3 nappal később volt peteérésed, miután együtt voltatok.
Én fogantatás után 15 nappal voltam jó minőségű ultrahangon, és már látszódott 2mm petezsák.
4/6 A kérdező kommentje:
Írnátok még akinek van tapasztalatokat.
2010. okt. 13. 17:44
5/6 anonim válasza:
Nagyon korán voltál orvosnál. 17 nappal az eset után még nem csodálom, hogy nem látott semmit. Nem biztos, hogy akkor egyből volt peteérésed, lehet, hogy csak 2-3 nappal később, és akkor már csak 14-15 napnál tartasz. Tesztet csináltál már? Mi mondott mikor kell visszamenj? Amúgy légy türelmes, nem kell ilyen hamar orvoshoz rohangálni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen csináltam tesztet de olyan halvány második csíkom lett hogy csak akkor lehetett látni ha nagyon nagyon megnéztem,szinte alig.A doki azt mondta hogy jövő hét kedden vagy szerdán menjek vissza akkor már talán többet tud mondani.De azt mondta hogy egy nagyon nagyon picivel, éppen csak valamivel nagyobb a méhem nem tudom ,ez talán biztató jel?
2010. okt. 13. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!