Kellett volna már látnia az orvosnak?
Figyelt kérdés
Aug.15.-én volt meg utoljára.barnázgatok,ezért elmentem orvoshoz,de nem látott semmit,csak megvastagodott nyálkahártyát,meg a jobb oldaloldalon egy tüszőt,amiből kiszabadult a petesejt.ha baba lenne kellett vna már petezsákot látnia?2013. szept. 18. 16:06
1/6 anonim válasza:
izé... nem mondtad, hogy miért mész????
2/6 anonim válasza:
Még nem biztos. Visszahívott pár nap múlva? Én tuti visszamennék. Biztos, hogy nagyon korán mentél. Én is így jártam, de hál'Istennek pár nap múlva ott volt a petezsák a helyén. Drukkolok neked!
3/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta,h.csináljak tesztet hétfőn,ha pozitív,akkor jövőhét szerdán menjek ultrahangra.
2013. szept. 18. 17:47
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy valamit félre értek? Most látott kiszabadult petesejtet? Akkor az nem azt jelenti, hogy most van esetleg peteérésed??? Bár nem vagyok orvos, de Én ezt gondolnám...
5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nem a petesejtet látta, hanem a megnagyobbodott tüszőt, amiből korábban a petesejt kiszabadult nagy valószínűséggel. :) Mikor terhes lettem én is korán mentem dokihoz és nekem is csak a tüszőt látta. Ebből, meg a megvastagodott nyálkahártyából következtetett arra, hogy igenis volt peteérésem sőt valószínűleg be is ágyazódott a petezsák :)
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,te mikor mentél?én tegnap voltam,de ma van 5 hete,h.megvolt a mensim.
2013. szept. 19. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!